Ülkemizde sapıklar neden bu kadar fazla?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir insan doğduğu gibi kafasına göre hareket ederse yapar çünkü normal bir şey gibi gelir. Bu aklını yitirmiş birisi içinde geçerli. Fakat dürüstü bırak normal bir insan bile yapılmamasının gerektiğini bilir.

Ben en iyisini seçiyorum. Evde televizyon izliyorum :)
 
"Mastürbasyonda dahi yaparken çekim hatası..."
 
Kendini savunmadan bir şey olmamalı.

Maalesef insan öldürmekten çok şey oluyor kişinin kendi psikolojisine zararlarını geçtim sizin orada silahınız var vurabilecek konumdaysanız bir de kafasına bilerek ve isteyerek başka seçeneklerin olduğuna rağmen ayaklarına vb. yerlere sıkabilecek haldeyken kafaya sıkarsan suçlusun çünkü sen o zaman bir üstünlük kurmuşun ve adamı isteyerek öldürüyorsun ama adam üzerine koşuyor elindeki silah yanlışlıkla patlayıp vurursan 5 yıl infazın var 1 ay yat kalk oluyor.
 
Oyuna giriyorum sapıklar var, otobüse biniyorum, sokağa çıkıyorum yine sapıklar var. Canıma tak etti. Sokakta öyle yürüyorsun dönüp sana bakıyorlar, laf atıyorlar vs. siz de bu durumları yaşadınız mı? Ülkemizde bu konularda yeterli bilinç var mı?
Sapıkların var olmasının genel sebebi kadınların üst tabaka erkekler ile eşleşip ortalama ve ortalama altı erkekleri yalnız bırakmasından, bunun yanı sıra kadınların teşhirci kıyafetler giyip pasif taciz uygulamasından kaynaklanıyor. Bu da bir sapıklık. İslam(şeriat) dünyasına bakacak olursak taciz tecavüz gibi vakalar en aza indirgenmiş durumda çünkü ikili ilişkiler geleneksel normlara göre uygulanıyor, erkeğin doğasına göre şekilleniyor, lakin özgürlükçü liberal ülkelerde bu durum böyle değil, seçme şansı kadınlarda, kadınların ilkel doğası yüzünden erkeklerin büyük bir kısmı yalnız kalıyor. Özellikle Türkiye gibi ülkelerde bu durum epey bir vahim.
 
Efendim, anlıyorum ve saygı da duyuyorum ki biraz muhafazakarsınız. Ama bu ülkede ve dünyada hiçbir kadın erkeklerden korkarak yaşamak zorunda değil. Özgürlüklerini kısıtlamak zorunda değil. Ahlak dediğiniz de kişiye göre değişir.

Maalesef ki özgürlük denen şey bir yalandan ibarettir şurada adım atsam toz kalksa bir yaprağın altına gelse o yaprağın vereceği oksijeni etkilese ben bu dünyadaki herkesin hakkına girmiş olacağım çoktan 7 milyar insanın nefes alma özgürlüğünü etkiledim bile bence özgürlük kişisel yargılara örülmüş bir kişisel alan duvarı herkesten herkese değişir.

Ve insan doğası gereği sosyal bir varlıktır bu yüzden toplumla sürekli iç içedir eğer birkaç kişi istediği gibi giyinip etik değerlerini kendi isteğine göre belirleyip kendine göre bir ahlak yapısı seçerse bu toplumdaki ahlâki değerlerin yok olmaya başladığı andır böyle bir şeyden sonra artık istediğim gibi yaparım kavramı sağ olsun kimisi istediği gibi giyinir kimisi istediği gibi bakar kimiside davranır burada kadın erkekten korkmalıdır benim değerlerim benim böyle bir şeye neden olmamı engellemeli benim bir davranışım karşıdakinin davranışlarınıda değişterecek ben bir insana böyle bir şeyi yapamam hayır diyebilecek erkek ise kadından korkacak kendisini ona bakmaktan hayır ben böyle bir şeye bakıp kendimi rezil duruma düşüremem kendimi bozamam karşıdakini de kötü yolda gitmesi için bir adım olamam demeli ki toplumdak.
Ahlâk geri yerine gelsin bozulanlar ilgi gösteren olmadığı için yok olsun çünkü unutulanlar ölür gerisi hâlâ anılarda yaşar. Demem o ki kadın erkekten üstündür o yüzden erkek onun etkilerinden korkar erkek kadından üstündür kadın onu bozmaktan korkar
Sebepten kadın erkek eşit değil denktir ve herkes yaptığı her şeyden belli düzeyde korkmalı kendinden bile korkmalı ben neyimde bu laçka hale gelecek kadar kötü biriyim.

Okul yerine her yere camii yaparsan ve içi boş vaazlarla doldurursan olacağı buydu zaten. Dine karşı bir insan değilim ama maalesef TR simülasyonu, dinini bile yanlış yaşıyor. Sonumuz lut kavmi gibi olacak.

Açıkçası okul yerine her yere cami yapıp içini doldurabilseydik bu hâle düşmezdik bir zamanlar Türk demek Müslüman demekti.
 
Berbat eğitim ve cinsel olarak baskılanmak yüzünden sapıkların sayısı bu kadar fazla.
 
Her türlü fotoğraf mı? Herkes mi? Allah yardım etsin... (Technopat'ta konudan banlama var mı arkadaşlar? Ya da engelleme?)
Kadınlar sosyal medyada her türlü teşhirci fotoğrafı paylaşıyor, eğer bakan erkeği beğeniyorlarsa bu durum hoşlarına gidiyor, beğenmiyorlarsa buna taciz olarak lanse ediyorlar. Tamamen kadınların kendi zevkçi duygularından kaynaklanan bir durum.
 
Kanka senin mastürbasyon denen şeyden haberin var mı? Neden azınca sağa sola saldırmak için bahane üretmeye çalışıyorsunuz?

Can kardeşim eğer herkesin özgürlüğü ve istediğini yapma hakkı olduğunu düşünüyorsan herkes istediğini yapar istediğini der istediği gibi bakar herkesinki kendine durumuna getiriyorsunuz işi bu durumda ne etik ne de ahlâk olmaz çünkü onunki ona seninki sana uymaz birbirine toplumsal bütünlüğü istediğimi yaparım öyle olmak zorunda değil böyle diyerek yom edersen herkesin birey olduğu bir yerde her birey kendi istediğine göre hareket eder.
 
Madem öyle kadınlar evinde açılsın sokağa çıplak çıkmasınlar, madem erkeğin bakmasından rahatsız oluyorsunuz o zaman kadının erojen bölgelerini teşhir etmesine, açılıp saçılıp kendisini tatmin etmesine göz yummayacaksınız. Burada en büyük sapıklığı kadınlar yapıyor. Onların özgürlüğü bizim özgürlüğümüzü kısıtlayamaz.

İsteyen istediğini giyer çıplak gezmedikleri sürece kimsenin özgürlüğünü kısıtlamıyorlar. Hastalıklı düşünceler bunlar. Sizin mantığınızla erkeklerin de kapalı giyinmesi lazım sonuç olarak kadınlar da tahrik olabiliyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı