Togg %100 yerli diye reklam yaptılar 1 ay sonra batarya çinden teknoloji fransadan iç sanayii italyadan dediler. Arabanın burada birleştirilmesi ile sana çok net söyleyeyim. Kalkınma falan gerçekleştirilemez. En fazla yine çıkıp Avrupa bizi kıskanıyor TOGG'a biniyoruz derler o lafı da ham yapacak kişi ve kuruluşlar zaten belli. Fazla söze gerek yok.Ya aslında benim bir umudum var şimdi togg varya onu diğer ülkelere satsak vergi belki düşer belki bu sefer de dolar giriyor vay arkadaş çıkalım derken batıyoruz.
Neden satılmasın? VW ve FIAT grubu varken Tesla satıyorsa TOGG'da satar.Tesla varken kimse bizim elektrikli aracımızı almaz.
Togg %100 yerli diye reklam yaptılar 1 ay sonra batarya çinden teknoloji fransadan iç sanayii italyadan dediler. Arabanın burada birleştirilmesi ile sana çok net söyleyeyim. Kalkınma falan gerçekleştirilemez. En fazla yine çıkıp Avrupa bizi kıskanıyor TOGG'a biniyoruz derler o lafı da ham yapacak kişi ve kuruluşlar zaten belli. Fazla söze gerek yok.
Sosyal medyada askerlerimizle alakalı bir tür sıkıntı var. Bilginiz var mı? Search Twitter - #sehitlerimizvar
Evet.Twitter, Instagram ve YouTube'a giremiyorum sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz?
Youtube'da çok kasıyor ve video açılmıyor. Diğerlerini denemedim.Twitter, Instagram ve YouTube'a giremiyorum sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz?
Twitter, Instagram ve YouTube'a giremiyorum sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz?
Twitter, Instagram ve YouTube'a giremiyorum sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.