Amerika'daki yeni nesil de pek farkli degil cogunlugu ya obez ya da uyusturucu bagimlisi olmus. Gocmenler olmasa nitelikli duzgun calisan insan yok denilebilir.Hocam bir konuya yazmıştım, onu direkt alıntı yapayım.
Amerika'daki yeni nesil de pek farkli degil cogunlugu ya obez ya da uyusturucu bagimlisi olmus. Gocmenler olmasa nitelikli duzgun calisan insan yok denilebilir.
Burada yasayanlar da Redneck dedigimiz pek yabanci sevmeyen tipler o yuzden mecbur sehirlerde yasiyor gocmenler.Kanada veya Amerikan kasabasında
Burada yasayanlar da Redneck dedigimiz pek yabanci sevmeyen tipler o yuzden mecbur sehirlerde yasiyor gocmenler.
Hocam bu gerçek mi? Bu kadar gizli ve kötü olduğunu bilmiyordum. Vay be koca Erdoğan ekonomi kötü diye eleştiriyorduk fakat içten içe çökmüş bir devleti canlandırıyormuş. Helal olsun bu adama. Oyumuz kime belli! (!)
Hocam bu gerçek mi? Bu kadar gizli ve kötü olduğunu bilmiyordum. Vay be koca Erdoğan ekonomi kötü diye eleştiriyorduk fakat içten içe çökmüş bir devleti canlandırıyormuş. Helal olsun bu adama. Oyumuz kime belli! (!)
Çok yanlış açısıyla bakıyorsun. Özendiğin için onları düzgün zannediyorsun. Bana göre en boş genç kuşak Amerika Z kuşağıdır. Hayatı hazır ve boş yaşayan, işi gücü internet ve fastfood olan bomboş kuşak. Türk gençliği de o yöne gidiyor. Herşey hazır olsun, tiktok instagram takılalım. Hiçbir şey düşünmeyelim. Başkalarını taklit edip abi Türkiyeden nefret ediyorum yea keşke Amerikada Avrupada yaşasam kafasında olan çok boş genç var Türkiye'de.Evet hocam haklısınız. Fakat orada eyalet denilen sistem olduğu için her yer aynı olmuyor. Bazı yerlerde dediğiniz tayfa çok fazla, bazı yerlerde çok az oluyor. Mesela benim de hayalim olan iyi bir Kanada veya Amerikan kasabasında bu kişiler çok daha az oluyor. Ahh ahh keşke gidebilsem de orada lise okuyabilsem. Aşırı özeniyorum neden bilmiyorum. İmkanımız olsaydı da gitseydik...
Yani tam olarak onu demek istemedim osmanlı döneminde böyle şeyler yoktu anlamında bir örnek verdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.