Ülkenin geleceğinden ümitli misiniz?

Turkiye artik ucuz iscilik saglayan bir ulke oldu yani gelismis ulkelerin ucuz iscisi olacak yeni nesil, bundan kacis yok artik. Turkiye Cumhuriyeti kurulduktan sonra hep sacma, sapan ve yolsuzlukla yonetildi sonucu da budur iyi bile dayandi.

Hocam bir konuya yazmıştım, onu direkt alıntı yapayım.
Amerika'daki yeni nesil de pek farkli degil cogunlugu ya obez ya da uyusturucu bagimlisi olmus. Gocmenler olmasa nitelikli duzgun calisan insan yok denilebilir.

Amerika'daki yeni nesil de pek farkli degil cogunlugu ya obez ya da uyusturucu bagimlisi olmus. Gocmenler olmasa nitelikli duzgun calisan insan yok denilebilir.

Evet hocam haklısınız. Fakat orada eyalet denilen sistem olduğu için her yer aynı olmuyor. Bazı yerlerde dediğiniz tayfa çok fazla, bazı yerlerde çok az oluyor. Mesela benim de hayalim olan iyi bir Kanada veya Amerikan kasabasında bu kişiler çok daha az oluyor. Ahh ahh keşke gidebilsem de orada lise okuyabilsem. Aşırı özeniyorum neden bilmiyorum. İmkanımız olsaydı da gitseydik...

Artık önümüzde kimse duramaz. 💪

Fk-y0FKWYAA1oFh.jpg

Bu ülkeyi kimse kurtaramaz.

Hocam bu gerçek mi? Bu kadar gizli ve kötü olduğunu bilmiyordum. Vay be koca Erdoğan ekonomi kötü diye eleştiriyorduk fakat içten içe çökmüş bir devleti canlandırıyormuş. Helal olsun bu adama. Oyumuz kime belli! (!)

Gülüyoruz ama aslında çok üzücü yapılan bir anketin sonucunu ileteyim. Ülkenin neredeyse %50'si inanmış bu komik yalana. Lozanın aslında bağımsızlık bildirgesi olduğundan dahi habersizler. Lozan biterse bağımsızlığımız da gider ama farkında değiller. Üzücü bir durum.
Bizim milletimize ne oldu?

odatv_image_95__bef2fa9f859446.jpg

Hocam bu gerçek mi? Bu kadar gizli ve kötü olduğunu bilmiyordum. Vay be koca Erdoğan ekonomi kötü diye eleştiriyorduk fakat içten içe çökmüş bir devleti canlandırıyormuş. Helal olsun bu adama. Oyumuz kime belli! (!)
Evet hocam haklısınız. Fakat orada eyalet denilen sistem olduğu için her yer aynı olmuyor. Bazı yerlerde dediğiniz tayfa çok fazla, bazı yerlerde çok az oluyor. Mesela benim de hayalim olan iyi bir Kanada veya Amerikan kasabasında bu kişiler çok daha az oluyor. Ahh ahh keşke gidebilsem de orada lise okuyabilsem. Aşırı özeniyorum neden bilmiyorum. İmkanımız olsaydı da gitseydik...
Çok yanlış açısıyla bakıyorsun. Özendiğin için onları düzgün zannediyorsun. Bana göre en boş genç kuşak Amerika Z kuşağıdır. Hayatı hazır ve boş yaşayan, işi gücü internet ve fastfood olan bomboş kuşak. Türk gençliği de o yöne gidiyor. Herşey hazır olsun, tiktok instagram takılalım. Hiçbir şey düşünmeyelim. Başkalarını taklit edip abi Türkiyeden nefret ediyorum yea keşke Amerikada Avrupada yaşasam kafasında olan çok boş genç var Türkiye'de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı