Geçen sene elinde okul sütü olan sınıf arkadaşlarım şimdi tuvalette sigarayı dudağına deydirip aynada kendine bakıyor. Çok tilt oluyorum bu kuşağa. Bi' tutturdular Z kuşağı diye %97'si saçma sapan bir hayat için çabalıyor. Kendini sigma ilan eden mi dersin, sigarayı havalı sanan mı, ailesinin parasını sonuna kadar keko nike kıyafeti almak için harcayan mı... Nasıl bir kuşakta doğdum aklım almıyor. Arkadaşım dediğin insanlar bile ciddiyetsizlikten vazgeçmiyor. Önemli bir şey anlatırsın dalgaya alır. Hep aynı bu. Bir dönem yalnızdım bayağı üzülürdüm yalnız olduğum için fakat şimdi fark ettim ki keşke yalnız kalsam. O huzur hiç bir yerde yok. Amerika'ya bu yüzden daha fazla özeniyorum. Orada da bu dediğim tayfadan var fakat aksine çok az. Hatta Amerikalılar dışarı çıkarken kimin ne düşündüğünü umursamadığı için rahat kıyafetlerle çıkıyorlar, bizim zeki Türk insanımız ise videoya fakir gibi giyinme falan yazıyor. Yani kısaca demek istediğim toplumumuz bitti diye düşünüyorum. Bu kuşak böyleyse, ileride ebeveyn olunca çocukları daha da kötü olacak. Türkiye'den ben umudu kestim dostlar. Hem toplumumuzdan hem ülkeden.