Ahaha@rtakak Hocam, artık dolarlı mısınız?![]()
Kullanıcı adım gerçek adım ve soyadımın birleşmiş hali buraya özel değil çok önceden beri kullanıyorum. Yin Yang ikilisinden Yin tarafım ağır bastığından oyunda, filmde gördüğüm karizmatik kötü karakterler hep ilgimi çekmiştir bu yüzden koydum![]()
My name is Emir.Tebrik ederim o zaman. Nickinizden isminizi bulmak imkansız.
O zaman ben konuyu canlandırmaya devam ediyorum.
@Erdal Bakkal Neden hep trolluyorsun?
@Mr.Acar Neden Acar? Acer ya da Acun değil?
@Dr. Sheldon C. Bademcik ameliyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?
@Asım Demir Avatardaki siz misiniz?
@KaraKartalw Beşiktaşlı mısın?
@Pantheon Neden Pantheon? Aatrox ya da Mundo değil? Üst koridor için Pantheon buildi önerir misin?
@Neşeli Enginar Neden Neşeli Enginar? Neden Neşeli Patlıcan değil? (Çaktırmayın hocam)
@BilgisayarKurdu Neden Rıza Baba ve Arka Sokaklar? Neden Akasya Durağı değil? Bir de Hüsnü Çobanın çocuklarını kim kaçırdı?
@GCN Ne olacak bu ekmek fiyatı işi?
@rtakak Limonlar neden sarı oluyor?
@Cern99 PC ne zaman alınır?
@DarKSaGaa Sen kimsin?
Yorumdum.![]()
Asım Demir'i Instagram'da takip ediyorum ben de merak ediyordum ama o değilmiş.Tebrik ederim o zaman. Nickinizden isminizi bulmak imkansız.
O zaman ben konuyu canlandırmaya devam ediyorum.
@Erdal Bakkal Neden hep trolluyorsun?
@Mr.Acar Neden Acar? Acer ya da Acun değil?
@Dr. Sheldon C. Bademcik ameliyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?
@Asım Demir Avatardaki siz misiniz?
@KaraKartalw Beşiktaşlı mısın?
@Pantheon Neden Pantheon? Aatrox ya da Mundo değil? Üst koridor için Pantheon buildi önerir misin?
@Neşeli Enginar Neden Neşeli Enginar? Neden Neşeli Patlıcan değil? (Çaktırmayın hocam)
@BilgisayarKurdu Neden Rıza Baba ve Arka Sokaklar? Neden Akasya Durağı değil? Bir de Hüsnü Çobanın çocuklarını kim kaçırdı?
@GCN Ne olacak bu ekmek fiyatı işi?
@rtakak Limonlar neden sarı oluyor?
@Cern99 PC ne zaman alınır?
@DarKSaGaa Sen kimsin?
Yorumdum.![]()
Bende ülke farkı olabilir diye düşünmüştüm. Ama sormamıştım. Bu arada @Neşeli Patlıcan sen kimsin?@Silinen üye Almanya'da yaşadığı için kullandığı klavye Almanca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.