Ukrayna'ya ne oldu?

İyilik meleği Amerika'dan biz yıllardır (90'lardan beri) Patriot istiyorduk. Amerika vermedi en sonunda ise S400 almak zorunda kaldık.

Madem Türkiye'yi bu kadar önemsiyor NATO neden Patriot satmadı?

Umarım NATO bir iki iyilik yaptı diye NATO'yu tekrardan melek göstermezsiniz.
Üstte yazdım canım benim, adamlar Bin Ladin'in peşine bu kadar düşmedi, gitti Öcalan'ı yakaladilar.

Peki 1980'de kenan evren geldi, Diyarbakır'da komünistlere işkence yapıldı, ilerleyen yıllarda kontrgerillalar Avrupa'da asala örgütünü yok etti. 99 yılında CIA öcalan'ı yakaladı. Bunları kim yaptı? Bunlar ülkenin lehine değil mi?
Canım kardeşim, ben sana demedim ki NATO'nun bize hiç iyiliği dokunmadı. Adamlar işine göre davranıyor.

Örneğin şu anda İran bize savaş açsa NATO bize Ukrayna da olduğu gibi davranmayacak. En gelişmiş silah sistemlerini falan gönderecekler. Çünkü İran orta doğuda NATO'ya tehdit oluyor. Eğer tehdit olmasaydı bize günahlarını vermezlerdi.

Canım kardeşim, ben sana demedim ki NATO'nun bize hiç iyiliği dokunmadı. Adamlar işine göre davranıyor.

Örneğin şu anda İran bize savaş açsa NATO bize Ukrayna da olduğu gibi davranmayacak. En gelişmiş silah sistemlerini falan gönderecekler. Çünkü İran orta doğuda NATO'ya tehdit oluyor. Eğer tehdit olmasaydı bize günahlarını vermezlerdi.
İsrail ve Türkiye hariç bütün Ortadoğu ülkeleri NATO'nun aleyhine merak etme. Silah verirler dert etme sen.

İsrail ve Türkiye hariç bütün orta doğu ülkeleri NATO'nun aleyhine merak etme. Silah verirler dert etme sen.
Zamanında İsrail'e bile ambargo atmıştı Amerika. Biz bunlara mı güveneceğiz? Zaten bu yüzden bilmem kaç tane askeri proje başlatıldı.

Ayrıca ben 50 ve 60 model Leopard 1'lerin verilmesini silah yardımı olarak görmüyorum.

Zamanında İsrail'e bile ambargo atmıştı Amerika. Biz bunlara mı güveneceğiz? Zaten bu yüzden bilmem kaç tane askeri proje başlatıldı.

Ayrıca ben 50 ve 60 model Leopard 1'lerin verilmesini silah yardımı olarak görmüyorum.
Tamam, sen Ruslardan beklersin yardımı. Tam Rus sevici gibi konuşuyorsun.

Aman dikkat et, dediğim gibi bir gün İstanbul'un ismi Tsargrad olur, Atatürk yerine Lenin ve Marx heykeli görürsün.

Tamam, sen Ruslardan beklersin yardımı. Tam Rus sevici gibi konuşuyorsun.
Ruslardan yardım falan beklememiz için, daha doğrusu hiç kimseye muhtaç kalmamamız için kaç tane program başlatıldı. Bir devletin başka devletlere muhtaç hale gelmesi kadar kötü bir şey yoktur.

Bu arada milleti solcu sağcı gibi etiketlemeden önce biraz araştır, olur mu canım? Bak bakalım ben şubatta neler yazmışım Ukrayna-Rusya ile ilgili.
Milleti etiketlemeye ne kadar meraklısınız, NATO işine geldiği gibi davranıyor diyorum Ruslardan yardım bekle o zaman diyor. Sabır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı