Uyku problemi nasıl çözülür?

İlaç gibi düşünme hocam uyku için her yolu denemiş biri olarak (reçetesiz uyku ilaçları, xanax, uyku çayları vb.) Yan etkisi olmayan ve işe yarayan kullandığım tek şey. Ben bu şekilde çözdüm.

Alternatif olarak sık kahve tüketen biriysen decaf kahveye geçebilirsin aşırı kafein uyku dengeni bozabilir anksiyeteni tetikleyebilir, kafein ile ilgili bir problemse kola ice tea normal çay gibi şeylerden de uzak durmakta fayda var.

Hocam ılk defa boyle bir şey yasıyorum sabahları okulum var pazar gununden berı yasıyorum 1 hafta içerisinde sadec bazı gunler 6 saat falan uyuyabıldım uyuyamayınca ıcımı sıkıntı basıyor psikoloğa gitmeyi pek ıstemıyorum aktardan bıtki ıcayı almayı deneyecegım olmazsa sizin yönteminize bakacagım bu onerdıgınız urunu eczanalerde bulabılır mıyım?

Hocam ılk defa boyle bir şey yasıyorum sabahları okulum var pazar gununden berı yasıyorum 1 hafta içerisinde sadec bazı gunler 6 saat falan uyuyabıldım uyuyamayınca ıcımı sıkıntı basıyor pskiloga gitmeyi pek ıstemıyorum aktardan bıtk ıcayı almayı deneyecegım olmazsa sizin yönteminize bakacagım bu onerdıgınız urunu eczanalerde bulabılır mıyım?
Hocam size önerdiğim ürün takviye olarak geçtiği için ilgili linkten alabilirsin, güvenilirdir site ile alakalı herhangi bir problem yaşamazsınız. Çok kafaya takmanızı tavsiye etmem dönemlik bir durum olabilir.

Hocam size önerdiğim ürün takviye olarak geçtiği için ilgili linkten alabilirsin, güvenilirdir site ile alakalı herhangi bir problem yaşamazsınız. Çok kafaya takmanızı tavsiye etmem dönemlik bir durum olabilir.

Tamamdır sağ olun hocam.

Hocam ekstra takviye ile alınması durumunda bağımlılık veya vücudun ona alışmasından sonra bir etkisinin olmaması gibi şeylerden şüpheleniyorum biraz. O konuda sıkıntı yaşar mıyım?

Çok teşekkür ederim bir araştıracağım.
bence yaşamazsın, bende eskiden insomnia vardı bir süre supplement kullandım. Sıkıntım kendiliğinden geçti kullanmamaya başladım. Belki psikolojik olarak bağımlı olabilirsin orasını bilemem ama fiziksel bir bağımlılık durumu olmadı bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı