Valorant haksız ban oluyor mu?

  • Konuyu başlatan Yumak
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1B
Arkadaşlar öncellikle ban yemedim sadece merak ediyorum. Sosyalde durmadan haksız ban konusu açılıyor başka forumlarda da Vanguard saçma sapan banlıyor diyorlar. Ben envanter falan dizdim battlepass falan kasıyorum. Ortlama üstü oynuyorum bazen de rapor ediyorlar sizce haksız ban olayları olur mu? 1K saat CS oynadıktan sonra geçince takımda sırıtıyorum ban yiyicem diye de korkuyorum. Sistemimde herhangi bir korsan uygulama ya da oyun yok.
Seni raporlasalar bile direk tak diye ban yemezsin. Önce bunun uyarısı var 1 hafta sohbet yasaklaması var sonra 2 hafta falan. Perma gelene kadar geçen süre normalde gerçekten fazla ama sen bunları sürekli olarak yaparsan bir gün gelir ban yersin bu da haksız ban olmaz. Diğer arkadaşların hiç uyarı almadıkları halde banlanmalarının tek sebebi hile kullanmaları.
 
Bu konuda Berkay Okyar ve Ubeka'nın Dunpy ile yaptığı videolar var. Bu soruyu iki videoda da Dunpy cevapladı. Eğer Dunpy'nin kim olduğunu bilmiyorsanız konumunu tam bilmiyorum ancak Riot Games Türkiye Ofisi'nde Topluluk Ekibi'nde çalışıyor.
 
Farklı oyunlara hile indirsen bile 3.parti yazılımdan ban yiyebiliyorsun ben farklı oyuna hile indirdiğim için ban yedim.
 
Bu konuda Berkay okyar ve Ubeka'nın dunpy ile yaptığı videolar var. Bu soruyu iki videoda da dunpy cevapladı.
Eğer Dunpy'nin kim olduğunu bilmiyorsanız konumunu tam bilmiyorum ancak Riot Games Türkiye ofisi'nde topluluk ekibi'nde çalışıyor.

Dunpy biliyorum videoyu da gördüm izliyorum sağ olun bu arada.
 
2 gün önce başıma geldi knk saçmalık falan değil asıl vanguard dedikleri şey saçmalık

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ben haksız yere ban yedim ticket attım düzeltmediler 10Haziran kalkacak deniliyor.
IObit Pro kullanarak PC'yi taradım hiçbir şey çıkmadı KMSpico falan yoktu fakat MSI Dragon Center PC açıldığında voice Control Engine adlı uygulamayı gizlice açıyor her PC'yi açtığında onu kapatırsan bundan sonra HWID ban kalkınca ban yemezsin ben oradan yedim şimdi paşa paşa banın kalkmasını bekliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı