Valorant haksız ban

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar anlamadınız galiba hile kullandığım hesap 0dan açılmış bir hesap ve anında ban yedi main hesabıma girmeden herşeyi sildim format attım

Adam daha sonra sildiğini söylemiş. Bilgisayarı sıfırlamış. Buradan sonra ban yemesi saçma olmamış mı?
İnsanlar böyle yapmasın diye online oyunlar donanımıda kaydeder.Yani yeni hesap açıp devam etmek istiyorsa anakartını değiştimeli.

Olmamış. Ban donanım kimliğine atılıyor yazılımı sıfırlasan ne olur?
Sonuç olarak hile bırakılmış. Vanguard 2. bir hile tespit etmemiş. Ban atılacak bir vaziyet yok ortada.

arkadaşlar anlamadınız galiba hile kullandığım hesap 0dan açılmış bir hesap ve anında ban yedi main hesabıma girmeden herşeyi sildim format attım
İyi olmuş hocam, 100 tane hesap açsanız hepsi de banlansa hala insanlar oyun zevkini bozan bir hilecisiniz.

İnsanlar böyle yapmasın diye online oyunlar donanımıda kaydeder.Yani yeni hesap açıp devam etmek istiyorsa anakartını değiştimeli.
dostum herkesin anlamadığı bu hiçbirşey yapmadım sadece win10 u win11 ile değiştirdim ve donanım banı yok sadece bu hesap ban yedi ???

Selam arkadaşlar, yeni açtığım bir hesapta Valorant hile kullandım daha sonra ban yedi haliyle bende sistemi sıfırlayıp Windows 10'dan Windows 11'e yükselttim ve main hesabımdan oyuna giriş yaptım fakat girdiğimde bilgisayarda hiçbir hile vs yoktu lakin hesabım maçın ortasında ban yedi. Daha sonra yeni bir hesap açıp girdiğimde asla ban yemedim sadece main hesabım ban yedi talep açtığımda otomatik mesaj atıyorlar Riot tarafında ulaşabileceğim biri var mı?
Biletinizin ekran görüntüsünü atar mısınız? Ve atarken hangi kategorilerden ilerleyerek attığınızı da söyler misiniz?

Ip ban mantığında ban atmışlar. Yoksa Wolfteam gibi yeni hesap açıp açıp hile yaparlar sence mantıklı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı