Neden olmasın.Neden?
CS:GO çünkü Valorant hiç sarmıyor.Sizce Valorant mı CS:GO mu?
Direkt gerçekçi silahlarla oynuyoruz. Klasik tür denebilir. Büyüler, skiller vbden ziyade klasik silahlar olması daha çok hoşuma gidiyor.Neden?
Neden?
Bence iyi oynamanın yaşla alakası yokSabah arkadaşla mevuzusu döndü. Net Cs:go. Valorant aim yeteneği bulunmayan insanların "skill atıyorum knk" diyerek oynadığı bi' pastel boyalı oyundur. Bir Riot games klasiğidir ki; veletler bile ace atabiliyor derseniz, "kanka yanlış biliyon 8273827373. Seviye mega uranyum lige çık bak nasıl oyun dönüyor" diyerek kendini avutuyorlar. Oyunu ilk oynayışımda aşağı atlarken HS atmıştım. O an anladım.
BenimdeDirekt gerçekçi silahlarla oynuyoruz. Klasik tür denebilir. Büyüler, skiller vbden ziyade klasik silahlar olması daha çok hoşuma gidiyor.
Yok hocam o anlamda değil. Fps oyun mekaniklerine 20 yaşındaki bi' insankn aşinalığı ile daha 2 yıl önce fps oyunlarına başlayan birisinin ki aynı değildir. Kastertiğim bu. Yoksa 10 yaşında bir çocuk beni cs'de tokaylayabilir.Bence iyi oynamanın yaşla alakası yok
Anladım hocamYok hocam o anlamda değil. Fps oyun mekaniklerine 20 yaşındaki bi' insankn aşinalığı ile daha 2 yıl önce fps oyunlarına başlayan birisinin ki aynı değildir. Kastertiğim bu. Yoksa 10 yaşında bir çocuk beni cs'de tokaylayabilir.
Aynı sebep. Ve CS:GOda adamı vurduğumu aşırı hissediyorum.Direkt gerçekçi silahlarla oynuyoruz. Klasik tür denebilir. Büyüler, skiller vbden ziyade klasik silahlar olması daha çok hoşuma gidiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.