Anladım hocamHocam cs 1.6 bir efsanedir. Halen açıp girsem sıkılmadan oynarım. Source ise onun üstüne grafik ses ve bi kaç mekaniksel ekleme ile üstüne cila çekilmiş halidir. Ve bence mükemmelin de mükemmeli seviyesinde bir fps oyunudur.
Anladım hocamHocam cs 1.6 bir efsanedir. Halen açıp girsem sıkılmadan oynarım. Source ise onun üstüne grafik ses ve bi kaç mekaniksel ekleme ile üstüne cila çekilmiş halidir. Ve bence mükemmelin de mükemmeli seviyesinde bir fps oyunudur.
Bir şey soracağım buranın anlık kaç aktifi var ortalama?
Ne tecrübesi mesela?
Anladım hocam teşekkürlerTECRÜBELER
1)Ekipman seçimi Valorant'a o kadar ekipman yok CS:GO'da var O yüzden Ekipman Seçimi
2)Sürekli ateş etmemek mesela İleri doğru giderken bir anda S geri tuşuna basarsanız anında durursunuz ve çok daha iyi nişan alırsınız. Bu yöntem sağa ve sola giderken de işe yarar.
3)Şarjör sürekli değiştirilmez
Silahın yarı mermisi var diye hemen r ye basmayın, sadece bir kaç vuruşta rakibi yere serebilirsiniz, takibi dikkatli nişan alıp heyecan yapmayarak. Asla köşeleri dönerken şarjör değiştirmeyin, bu sizi tamamen savunmasız yapacak.
4)Bombaları dikkatli kullanın
Sırf bir yerden düşman geleceğini düşündüğünüz için bomba atmayın, düşman sizin orada olduğunuzu anlayacak ve belki de yönünü değiştirip başka yerden gelecek. Eğer düşmanın sesini duyarsanız köşeden bir Flash bombası atın ve düşmana sürpriz yapın.
5)Harita bilgisi çok önemli
Gerekirse bütün haritaları botlarla oynayıp, her yerini öğrenin. Çünkü bazen oyunu sadece harita bilgisi bile kazandırabiliyor. İlk defa oynayacağınız bir bölümde başarılı olmak gerçekten zordur.

Neden?Valorant
CsGo'nun vuruş hissi daha iyi aslında ama sağolCs go indirdim bedava olanından ve pek bir şey anlayamadım rakibi izleyebiliyoruz ve vuruş hissini beğenmedim ve ayrıca valorantı seviyorum ondan
Estağfurullah hocamYa ben bedava olanından mıdır nedir anlayamadım arkadaş rakibi izleyebilmek nedir ya da ben biraz malım
Hiç şüphesiz Cs:GoSizce Valorant mı CS:GO mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.