Valorant mı CS:GO mu?

Konuyu en sevdiğin skini almaya getirelim, Valorant'ta neredeyse tüm Phantom fiyatları 165 TL olduğu için istediğine ulaşabilirsin ama CS:GO'da öyle bir şey yok. Adam belki AK47'de Seçkin Yapım değilde Fire Serpent seviyor. Belki AWP Dış İskelet değilde AWP Dragon Lore seviyor. Mesele en sevdiğin skine gelince Valorant her türlü önde. Valorant'ta en sevdiğin skine her türlü ulaşabilirsin ama CS:GO'da kimsenin ben bunu çok seviyorum deyip çıkarıp 10.000 TL basacağını sanmıyorum. Kaldı ki bu 70-80.000 TL'lere kadar gidiyor. CS:GO'da en sevdiğin skini değil belli başlı ucuz skinleri almak zorundasın. Valorant'ta her skin ulaşılabilirliğe sahip.
Valorantta istediğin skine ulaşabilmek haftalar alabilir pazar sistemi yüzünden.
 
CS de seçkin olunca güzel yoksa her maç hile geliyor Valorant'ta çok göz kamaştırıyor bir sürü karakter var ve hepsinin farklı skilleri var bu da ya oyunu zorlaştırıyor ya da kolaylaştırıyor Valorant biraz dengesiz adil olmayan bir oyun.
 
Konuyu en sevdiğin skini almaya getirelim, Valorant'ta neredeyse tüm Phantom fiyatları 165 TL olduğu için istediğine ulaşabilirsin ama CS:GO'da öyle bir şey yok. Adam belki AK-47'de seçkin yapım değil de fire serpent seviyor. Belki AWP dış iskelet değil de AWP Dragon lore seviyor. Mesele en sevdiğin skine gelince Valorant her türlü önde. Valorant'ta en sevdiğin skine her türlü ulaşabilirsin ama CS:GO'da kimsenin ben bunu çok seviyorum deyip çıkarıp 10.000 TL basacağını sanmıyorum. Kaldı ki bu 70-80.000 TL'lere kadar gidiyor. CS:GO'da en sevdiğin skini değil belli başlı ucuz skinleri almak zorundasın. Valorant'ta her skin ulaşılabilirliğe sahip.

Dragon'e loreyi bende seviyorum ve 2017 yılında düşürdüm.
 
Gayet P2W. Skinler oyunu etkiliyor, rahatlıkla daha fazla adam vurabiliyorsunuz.
Fazla adam vurma değil olay skinler size çok güzel hissettirdiği için fazla adam vurabilirsin,yoksa skinlerin hasarı daha yüksek falan değil.

Sadece ilk aldığınızda kendinizi daha iyi hissediyorsunuz bu kadar. Eğer kendi skininiz varsa bir yerden sonra sıkıcı geliyor ve standart Vandal gibi hissediyor.
Aynen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı