Valorant neden oynanmaz?

2. ve 3. madde kısmen haklı ama oyun daha çok yeni, zamanla gelişecektir. Ben CS:GO'dan daha çok keyif alıyorum. Muhtemelen e-spor alanında da en çok ödül dağıtılan birkaç oyundan biri haline gelecek birkaç yıla.
 
CS:GO oynayıp kanser olacağıma Valorant oynayıp kanser olurum. CS:GO'da fazlaca hile var ve ha bire konuşan Rus'lar maçlarda çoğunlukta. Valorant'ta böyle şeyler yok en azından.

Şu Rus'lar klasik bahane olmadı mı ya artık? Bir sürü CS:GO Discord serveri var gidip türklerle rank belirleyip oynayabilirsin. Yada Faceit sistemini dene karşına çok hile çıkmaz oraya özel anti-cheat var. Ve Türk lobisi bulup girebilirsin.
 
-Grafik ayarları berbat. Grafik ayarlarını fullüyorsunuz 10FPS farkediyor. Sisteminiz kötü grafikleri kısayım derseniz FPS değeriniz aynı olacak kendimden biliyorum.
FX6100 ve R7 250 kullanıyorum.
Darboğaz diye bir şey duydun mu? Grafik ayarlarının CPU kaynaklı FPS'ini etkilememesi çok garipmiş.
 
Silver-Gold tarafında oynadım oyunu. Genelde 9 yaşındakilerle beraber oynadım ne annem kaldı ne Allah'ım öyle söyleyeyim :).
Ben 11 yaşındayım, sakin ve sabırlı oynuyorum. Hiç konuşmuyorum, etmiyorum. Benim suçum ne?
 
Oyunu yaklaşık 500 saat oynadım hile sistemi çok güzel hiç hile yok buglar çok fazla ama yeni oyun bir şans verin optimizasyonu konusu buna dahil aim konusunda haklısınız ama isterseniz gidin hilelere aim oynayın 9 yaş kitlesi ise düşük ranklarda bulunmakta oyunda altınım ve toxic yok denecek kadar az çünkü orta üst seviye bir rank ama sen demirden toxic çıkar karşına çünkü o veletler ancak demirde olur.
 
Toxic, küfürbaz veletler yüzünden bıraktım oyunu. Öğrencilik bitsin alayını mahkemede karşıma çıkaracağım.

Ben 11 yaşındayım, sakin ve sabırlı oynuyorum. Hiç konuşmuyorum, etmiyorum. Benim suçum ne?

Eğer saygılıysan sana velet diyemezler 😀 Sadece ben kendi şahsım adıma sürekli hepinize merhaba arkadaşlar diyen, saçma yorumlar atan.

Örneğin:

Bunu beğenirsen 100 yıl yaşasın.

Diyen insalara velet diyorum.
 
Aga her şeyi söylemişsin. Özellikle ıcebox mapi tam bir rezaletti. Aim konusu oyunun başından beri rezalet ve bunu düzeltmiyorlar.

Reis icebox mapinin böyle çıkması yapımcıların değil oyuncuların suçu. Şu anda adamların aktif olarak yaptığı First Strike adındaki turnuvaları devam etmekte ve bu turnuva bitmeden oyundan buglar dışındaki hiçbirşeyi kaldıramaz veya değiştiremezler değiştirirlerse sprayi vs. diğer oyunculara haksızlık olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı