Valorant neden oynanmaz?

Madem o kadar spreyi kolaysa buyur çıkabiliyorsan Max elmas rankın'a buyur çık. Zaten oyun zaman geçtikçe optimizasyon sorunları geçiyor. Bir de CS'de zaten ilk çıktığında böyle optimizasyonu çok iyi değildi. Aynı CS 1.6'dan aynı yapımcı olduğu için ünlendi ve sevildi Riot'da aynı şekilde. Bence senin kötülediğin kadar kötü bir oyun değil.

Hala iyi değil Valorant'ta o kadar skill ulti vs olmasına rağmen CS:GO'dan daha iyi optimizasyonu grafikleri de Valorant'ın 2 tık iyi.
 
Oyunda hile yok ayrıca türk serverı var ping niz düşük grafik konusunda grafiği fulleyince Cs:Go dan daha iyi oluyor
CS:GO'dan daha iyi grafiği mi var? Çöp oyun, boncuk atma hissiyatı desen ayrı, karakterlerin zırt pırt itici itici 'GÖÖÖKTE NE VAAAR?!?!' diye bağırması ayrı, kız karakterlerin çok affedersiniz seks işçisi gibi imalı imalı posta koyarak konuşması ayrı, kanser kitlesi ayrı. Resmen yan sanayi CS:GO bu.
Bu arada CS'de hile olmasaydı kimsenin şu boncuklu tabanca oyununu oynayacağını sanmam.
 
Profosyonel maçlarda gayet güzel şeyler çıkıyor. Taktik yaratmanız gereken bir oyun. Bireysel oynayarak orta seviye ranklara çıkın ve bu ranklardan itibaren takım oyunu oynamaya özen gösterin. Yüksek ranklara çıkmak sürekli artan oyuncu kitlesinden dolayı bu aralar iyice zor ama haftada bir kaç oyun oynayan ben düzenli olarak rank atlayabiliyorum. 10 yaşındaki çocuklar ile aranıza rank farkı bulunsun bir zahmet. Ondan sonrası kolay.
 
CS:GO'dan daha iyi grafiği mi var? Çöp oyun, boncuk atma hissiyatı desen ayrı, karakterlerin zırt pırt itici itici 'gööökte ne vaaar?' Diye bağırması ayrı, kız karakterlerin çok affedersiniz seks işçisi gibi imalı imalı posta koyarak konuşması ayrı, kanser kitlesi ayrı. Resmen yan sanayi CS:GO bu.
Bu arada CS'de hile olmasaydı kimsenin şu boncuklu tabanca oyununu oynayacağını sanmam.

CS:GO'dan daha iyi grafikleri olduğunu ben de düşünmüyorum fakat boncuk atma hissiyatı da değil yani :). Tamam CS:GO daha iyi hissiyata sahip fakat ben Valorant oynarken hissiyata çok bakmıyorum açıkcası. Aynı PUBG oynarken bakmadığımız gibi.
Karakterlerin itici itici bağırması demişsin de bence oyun içi karakterlerin sohbet etmesi, trash talk yapmaları falan gayet iyi. Seks işçisi kelimesini de ilk senden duyuyorum ha :D.
Kanser kitle CS:GO'da da var. Neredeyse her oyunda var. Buna tam olarak bir çözüm yok. Kanser kitle her yerde zaten. Bir de "hile olmasaydı kimse Valorant'a geçmezdi." Diyen kafanızı buradan selamlıyorum.
 
karakterlerin zırt pırt itici itici 'GÖÖÖKTE NE VAAAR?!?!' diye bağırması ayrı, kız karakterlerin çok affedersiniz seks işçisi gibi imalı imalı posta koyarak konuşması

Riot bunun için gerçekten emek veriyor ve bunu ayarlardan kapatabiliyorsunuz. Takım arkadaşlarına Brimstone'un ultisini kullandığını belirtmen gerekiyor ki böyle oluyor.
 
Valorant oyunu Riot Games tarafından yapılmış FPS oyunu. Buna göre oyunu kendime göre yorumlayacağım. Katılıyor veya katılmıyor olabilirsiniz bunlar benim şahsi düşüncelerim. Oyunu yaklaşık 70 saat oynadım ve şu an oynamıyorum.
-Oyunun optimizasyonu çok kötü. Ubisoft ile yarışıyorlar acaba hangisi daha kötü. 🤭.
-Oyunda silahlar kısıtlı. Her oyun oyuncuların almaya çalıştığı 3 tane silah var (genel) vandal Phantom ve operatör.
-Oyunun spray özellikleri re-za-let. Oyunda spray ve aim adına hiçbir şey yok. Oyunun mantığı wtcn Ferit'in de dediği gibi artıyı adamın kafasına getiriyorsun ve ölüyor.
CS:GO gibi eski bir oyun bile bu tür konularda Valorant'tan daha iyi.
-Oyuncu kalitesi kötü. Her maç 9 yaşındaki çocuklar geliyordu oyunuma.
-Grafik ayarları berbat. Grafik ayarlarını fullüyorsunuz 10FPS farkediyor. Sisteminiz kötü grafikleri kısayım derseniz FPS değeriniz aynı olacak kendimden biliyorum.
-Oyuna yapılan berbat harita eklemesi.
-Oyuna yeni bir şey geldiğinde sürekli bug oluyor.

Eki Görüntüle 760451

Oyun 5V5 oynanıyor ama harita 10V10'da oynanır o kadar büyük bir harita. Her yerden her an mermi yiyebilirsiniz.
Kendi düşünceme göre R6 > CS:GO > Valorant.

Bende Valorant'da smurflerden bıktım ama CS:GO ya hiçbir güncelleme gelmiyor anti hile sistemi çöp ama Valorant'da hile göremezsin görsen bile hemen bulunuyor.
 

Geri
Yukarı