Valorant neden oynanmaz?

or****'nun kibar versiyonu :D.

Bu İngilizce'den kaynaklanan bir durum. İngilizce'deki bir kelime başka bir dilde direk gerçek anlamını karşılamayabilir. Bunun en büyük örneği ingilizcedeki küfürler :). Mesela spiker "how does he have balls to do that!" Dediği zaman Türkçeye çevirdiğinde çok saçma ve söylenmemesi gereken bir söz oluyor. "Bunu yapacak t*şağı nasıl var!" Tarzı bir şey oluyor hatta. Orada anlatılmak istenen şey cesur olduğu. Fakat bunu Türkçe söylesen çok kaba ve ağza alınmaması gereken bir şey oluyor. Yani orada o**spu demek istenmiyor. Demek istediğim bu :D.
 
Bende kendi görüşlerimi bildireyim madem. CS:GO Valorant R6 hepsini de hatrı sayılır süre oynadım CS:GO zaten toplasam 3000 saat falan yapıyor herhalde ki bıraktım bir ara LoL'e geçtim -hayatımın hatası- Valorant toxic var çocuk var normal yüksek eloya çıkınca düzeliyor yazmışlar bir fikrim yok çıkmadım ama dün maçıma geldi 13 yaşında falan gayet efendi ve güzel de oynuyordu böyle gelmiyordur herhalde her maç. P2W olmaması güzel bir özellik çoğu ücretsiz FPS oyununda yok bu. CS'ye tekrar girdiğimde her maç stabil 2 Rus çoğu zaman da 1 Türk oluyor 2 Rus birbirinden beter. Türk de kötü çıkarsa zaten oyun zehir oluyor uzun süre oynamadığım için rankım baya düşük her maç 40 vuruyorum kazanamadığımız oluyor. Şu an bu ruslardansa Valorant mantıklı geliyor ESEA FACEİT falan oynamaya vakit ayırmak istemiyorum yoksa kesinlikle mm den daha iyi bir ortam vardır. En temizi ise rainbow6 gerçekten keyif veriyor oyun tek başıma oynasam bile ve buglar hariç her açıdan diğer 2sine ağır basıyor sanırım ama biraz csgo ve valorant tarzına alıştığım için nitekim çok daha taktiksel ve bir tık daha yavaş oynanması gereken rainbow6 de çok da iyi değilim. Bu 3 oyunu kıyaslıcak olsam R6>CS>Valorant derim.
 
Valorant oyunu Riot Games tarafından yapılmış FPS oyunu. Buna göre oyunu kendime göre yorumlayacağım. Katılıyor veya katılmıyor olabilirsiniz bunlar benim şahsi düşüncelerim. Oyunu yaklaşık 70 saat oynadım ve şu an oynamıyorum.
-Oyunun optimizasyonu çok kötü. Ubisoft ile yarışıyorlar acaba hangisi daha kötü. 🤭.
-Oyunda silahlar kısıtlı. Her oyun oyuncuların almaya çalıştığı 3 tane silah var (genel) vandal Phantom ve operatör.
-Oyunun spray özellikleri re-za-let. Oyunda spray ve aim adına hiçbir şey yok. Oyunun mantığı wtcn Ferit'in de dediği gibi artıyı adamın kafasına getiriyorsun ve ölüyor.
CS:GO gibi eski bir oyun bile bu tür konularda Valorant'tan daha iyi.
-Oyuncu kalitesi kötü. Her maç 9 yaşındaki çocuklar geliyordu oyunuma.
-Grafik ayarları berbat. Grafik ayarlarını fullüyorsunuz 10FPS farkediyor. Sisteminiz kötü grafikleri kısayım derseniz FPS değeriniz aynı olacak kendimden biliyorum.
-Oyuna yapılan berbat harita eklemesi.
-Oyuna yeni bir şey geldiğinde sürekli bug oluyor.

Eki Görüntüle 760451

Oyun 5V5 oynanıyor ama harita 10V10'da oynanır o kadar büyük bir harita. Her yerden her an mermi yiyebilirsiniz.
Kendi düşünceme göre R6 > CS:GO > Valorant.
Hocam ikinci maçımda Jett diye bir karakterle 37 vurdum. Pek öğrenecek bir şey yok bu oyunda ve keşke şu Vanguard CS:GO'da da olsa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı