Valorant neden oynanmaz?

Ben bu oyunu uzun süre oynadıktan sonra bıraktım nedenide bu veledlerdi. Daha sonra tekrar denedim değişen birşey yok ve hatta daha da kötü durumda. Bu arada sana kalmadı yaptığım şeyin saçma olup olmadığına karar vermek.
Tabii ki de bana kalmadı ama oyundaki bir kişi yüzünden ya da bir kaç kişi(ki raporlayınca birden fazla kez uzun süreli chat ban yiyorlar) oyunu bırakıyorsan, oyuna söz etmek de sana düşmez, anladın?

Ne farkı var? Senin “yaptığını” değerlendiriyorum, sen de bir başkasının yaptığını.
Benim yaptığımın kimseye zararı yok. Fakat bir başkası bugün bana, yarın sana, diğer gün ötekine sayıyor sövüyor. Fark bu. Şurada 1 saate yakın oyun oynuyorsun gerek var mı böyle şeylere? Benim çözümüm bu oldu başkası başka şekilde çözer. Kimseyi ilgilendirmez.

Benim yaptığımın kimseye zararı yok. Fakat bir başkası bugün bana, yarın sana, diğer gün ötekine sayıyor sövüyor. Fark bu. Şurada 1 saate yakın oyun oynuyorsun gerek var mı böyle şeylere? Benim çözümüm bu oldu başkası başka şekilde çözer. Kimseyi ilgilendirmez.
Şimdi bak ben sen yanlış yapıyorsun demiyorum, ama söylediğinin ve uygulamanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Oyunla ne alakası var bu yaşadığının onu kavrayamıyorum.

Şimdi bak ben sen yanlış yapıyorsun demiyorum, ama söylediğinin ve uygulamanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Oyunla ne alakası var bu yaşadığının onu kavrayamıyorum.
Benim böyle yapmam sizi neden bu kadar ilgilendirdi bende onu anlamıyorum. Ben bu kitleyle oyun oynamaktan zevk almıyorum bu kadar basit.

Benim böyle yapmam sizi neden bu kadar ilgilendirdi bende onu anlamıyorum. Ben bu kitleyle oyun oynamaktan zevk almıyorum bu kadar basit.
Beni ilgilendirmediğini yukarıda söyledim, sen ilgilendiriyormuş gibi neden düşünüyorsun onu kavrayamıyorum :D. İlgi istiyorsan söyleyebilirsin, sadece bu yaptığının oyunla alakası yok dedim bitti, bu kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı