Valorant oynanır mı?

Valorant'a 500 saatten fazla oynamış birisi olarak konu sahibine şunları söylemek isterim. Gir kendin oyunu bir dene içindeki merakı bir at zaten önceden FPS oyunları oynamış birisi olsaydın şimdiye dek çoktan oynamıştın denemiştin Valorant'ı. Skinsiz oyunun tadı hiç çıkmıyor bir süre sonra skin almaya zorluyor gibi hissediyorsunuz ki hem pazarı yok hem de aşırı pahalı skinleri.Kendi arkadaşlarınla oynamadıktan sonra csdeki Ruslardan daha çok sinir olacağınıza eminim çünkü Türk insanın toxic yanını asıl bu oyunda görmüş olursunuz. Benim tavsiyem bir bak, oyna, takıl sonra çok takmayıp çık. Hikayeli oyunlar candır, baldır, ekmek arası domates peynir gibidir, şimdiden afiyet olsun.
 
CS: S öneririm ama çok aktif sunucu yok botlar iş görüyor.

CS: S 2013-2021 yılları arasında oynadığım tek Online FPS oyunudur. Sonra sunucularda arkadaş kalmayınca sildim. Ah ulan F1res ah ulan alien. :(

Arkadaşın ısrarıyla 1.5 ay önce 3 ay boyunca girmediğim Valorant'a tekrar girip akşamına sildim. Dün tekrar aynı senaryo yaşandı. CS'den sonra aşırı dandik geliyor üstelik skiller falan aşırı saçma geliyor yatırdığım paraya yazık diyorum.

Bilmiyorum, piksele para vermek en saçma şeylerden. Bir pazar sistemi olsa neyse ama oda yok. Ona rağmen çok pahalı. CS'ye çok para yatırdım ama hiçbirini de görünüşü için değil ileride satarım diyerek aldığım şeyler.
 
Kitle olarak TR server girme bahsetme bile. Ama Frankfurt gibi serverlarda rahatça oynayabilirsin. Arada bir troll gelir ama TR'deki gibi her maç olmaz.
 
Oynanmaz diyenleri anlamıyorum gir yabanci servere infonu vererek oyna Zaten çoğu kişide Başka serverde öyle yapiyor kötü oynayan her yerde karşına gelecek Zaten kacis yok bunda ben seviyorum Valorant'i özellikle CS2 gibi bir fiyaskodan sonra oyuna giresim kalmadı.
 
BF başlaman daha mantıklı bana kalırsa. Valoda ister istemez keyfini kaçırırlar. Doğuşundan ölümüne kadar küfür eden 10 yaş çocuk dolu
 
Rank kasma gibi bir derdim yok, CS2'nin saçma sapan buglarından sıkıldığım için sildim. Valorant uzun zamandır aklımdaydı, şimdi indiresim var ama kitlesi çok kanser. İnsanları susturup oynamak sarar mı?

Ben taşıyıp taşıyıp rank düşmekten sıkıldığım için bıraktım. Biraz karakter öğrenince rank derdin yoksa sarıyor ama. Ben rank kasmadan oynayasım geldi ama bir yerden sonra aklıma düşüyor sinirleniyorum hep. Karakter dengeleri de çok bozuldu bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı