Valorant oynanır mı?

Bence kesinlikle başlama. Kitlesi lol'den bile aşırı beter üstelik bütün skilleri öğrenmen falan çok uzun sürecek. CS dışında FPS oyunu da oynamışsın gel bırak böyle oyunları sana tavsiye edeceğim şu oyunları oyna ; COD serisi, Battlefield serisi, Ready or Not, Insurgency Sandstorm, Hunt Showdown.
Yaşlanmaya başladıysanız bu tarz chill oyunlar sarıyor evet.
 
Hocam ekibiniz yoksa Valorant başlanmaz. Ekibiniz olsa bile ben önermem de. R6s öneririm. CS2 ve Valorant'a göre taktikleri ve oynanışı bence daha zor. İyi aiminiz olsa bile taktik olmadıkca boş kalıyor. Toksik kitlesi Valorant ve CS kadar yok. 6 ay boyunca hileyede denk gelmedim. Bence şu anki en iyi FPS rekabet oyunu.
 
Rank kasma gibi bir derdim yok, CS2'nin saçma sapan buglarından sıkıldığım için sildim. Valorant uzun zamandır aklımdaydı, şimdi indiresim var ama kitlesi çok kanser. İnsanları susturup oynamak sarar mı?

EA Play'den indirimdeyken Battlefield 1 3 4 5'i almıştım 1'i biraz oynadım şu an 4'u oynuyorum en kaliteli oyunlarfan biri ve sariyor bayağı 1 tanesini alacaksanız 4'u alabilirsiniz bence 1 ve 5 1. ve 2. Dünya Savaşı'nda geçiyor 2 ve 3'unde grafikleri bir tık kötü.
 
CS 2 aşırı berbat halde silahlar bile düzgün değil yoldaş gibi modlarda SMG ve pompalılar yok ediyor Nova'ya da tec-9 gibi silahlar aşırı op Nova M4 gibi bir şey şu anda çok uzak mesafeden kafaya tek atıyor en kötü 80-90 vuruyor daha sonra tek mermi atarak öldürüyor tec-9 pistoleli için değil tüm oyun için güçlü rankiniz ne olursa olsun bu silah çok op kafaya iki atıyor ne kadar koşarsanız koşun sekmiyor ve SMG kullanır gibi taraya biliyorsunuz ki daha bahsetmesigim bozuk silahlarda var buna ek olarak eşleştirme sistemi çok kötü 20 k ya kasmaya çalışıyorduk 3 kişi, takıma gelen adamlarla rakip takıma gelenler arasında inanılmaz bir fark var bizim takıma gelen bir kişi %100 3-4 falan vuruyor maximum bir de hile sorunu çok fazla var CS:GO'da bile bu kadar üst üste hile denk geldiğini hatırlamıyorum adam chatten anlık olarak nerede olduğumuzu yazıyor çıkıp One tap atıyor 6 k CS var ama ben CS2'yi bıraktım valoranttayım bu aralar Radiant kasmaya çalışıyorum arkadaş grubuyla try hard oynasan bile sarıyor yeni başladığında skiller biraz zorluyorlar ama öğrenmesi çok uzun sürmüyor CS 2'den daha iyi bir deneyim sunacağı kesin bir şans ver bence CS2 şu anlık sadece haftada 1 girip kasa düşürmekten başka bir işe yaramaz.
 
Eğer kitlesi sizi sıkıntıya sokmayacaksa oynanır.
 
Türkiye serverlarında oynama dostum. Biraz yüksek ping ile yabancı serverlarda oyna çünkü TR serveri çöp ve boş.
Harbiden TR serveti toksik insanlarla dolu oyuna ilk başladığım zamanlarda uzun süredir oynayan 2 arkadaşımla bir maça girdim kötü bir skorum vardı 1 leş 18 ölüm gibi takımdan birisi dakika başı chate hakaret 1/18 skor yapmak nasıl bir his filan deyip duruyordu. Cs de ruslar daha iyiydi.
 

Geri
Yukarı