Şanslısın muhtemelen. Ya da gelen trolleri hatırlamıyorsundur. Adamları tilt edecek bir şey yapmıyorum, hayır yapsam okay derim. CS'de en yüksek MG gördüm. Oyunu bırakmama sebep olan şey, daha birinci roundda bombayı bana atan adama geri bombayı attım diye kafama sıkması olmuştu. Ondan önceki maçı kaybetmiştim. Karşımıza lemler ve supremeler gelip dağıtmıştı bizi. Zaten boktan eşleştirme için sinirliydim, üstüne bir de bu yaşanınca sinir katsayım tavana çıktı. Yine de çıkmadım oyundan devam ettik maça, oyunun ortasında eko roundda deagle çektim, deagle çekme başka bir şey al dedi. Deagle oynamak istediğim için deagle çektim. Rusça bir şeyler söyledi, İngilizce sövdü, sonra da beni bir daha öldürüp oyundan atıldı. Bende başlarım deyip kapattım bir daha da girmedim oyuna.
Atılma içinse hard carry attığım maçta 3 preye denk geldim sürekli sövüyorlardı, rounda da tek kaldım aralarında bir şey konuşuyorlar. Susun da roundu alayım dedim, aldım. 1-2 round daha alsak maç kazanacağız, 14-7 falan maç, kicklediler

.