Valorant vs CS:GO

Hile azalmadı sana öyle geliyor artık öyle hileler var ki adamda madalya desen var bıçak desen var karakter desen var ama Valorant çok güzel bir oyun her ay güncelleme geliyor. PC iyi olsa başımı Valorant'tan kaldırmam.

Hile azalmadı sana öyle geliyor demişsin ben hileler azaldı demedim hileler azaldımı dedim.
 
İkisinin de beğenmediğim özellikleri var. CS:GO'yu hilesiz oynayabilmen için oyunu satın alman lazım, maçın ortasında bir anda seni oyundan atabilirler, bıçakları saçma şekilde pahalı, Türkiye'de sunucuları yok, artık biraz güncelleme getirseler iyi olur gibi. Ayrıca oyunun cidden eskidiğini belirtmeden geçemeyeceğim.
Valorant'ta ise daha konuşma bilmeyen çocukların bile oynaması, toxic kitlesi, düşük rütbelerde smurf sorunları yüzünden sadece gece oynuyorum.
Benim tercihim her ikisini oynamak yönünde.
 
Oyun TR gelmese bile Mm'de troll oyuncular gelecek hep. En azından TR server gelirse 5 kişi girer düşük ping ile oyun oynarsınız.

Zaten 30 ping ile oynuyorum türkler aşırı toxic.
Evet hatta çok tatlı olduğu için ekledim. Arkadaşıyla girince beraber oynama sözümüz bile var. O da muhtemelen onun yaşlarındadır :D

Garip bir anı.
 
Eğer bütçe varsa R6S gibi kaliteli kitlesi olan oyunlara yönelmeniz tavsiyemdir, gerçek FPS oyunu görürsünüz oynadığınızda. 4 tanede kafa dengi arkadaşın varsa tadından yenmez.
 

Geri
Yukarı