Valorant'da Son Günlerde Kötü Oynuyorum

Norms

Kilopat
Katılım
23 Kasım 2017
Mesajlar
84
Çözümler
1
Valorant oynuyorum. Rütbem Ölümsüz 2. Bu rütbeye kadar her maç 25-30 vurarak geldim. Bu rütbedeki insanların benden iyi oynadığını düşünmüyorum ancak son bir kaç gündür bana bir şey oldu. Elim kolum tutmuyor, adam vuramıyor, her maç en fazla 12-13 kill alıyorum. Nasıl geçer bu sorun? Biliyorum çok saçma bir soru bunun bir cevabı olamaz ama bir anda böyle bir performans düşüklüğü neden olabilir ki?
 
Valorant oynuyorum. Rütbem ölümsüz 2. bu rütbeye kadar her maç 25-30 vurarak geldim. Bu rütbedeki insanların benden iyi oynadığını düşünmüyorum ancak son birkaç gündür bana bir şey oldu. Elim kolum tutmuyor, adam vuramıyor, her maç en fazla 12-13 kill alıyorum. Nasıl geçer bu sorun? Biliyorum çok saçma bir soru bunun bir cevabı olamaz ama bir anda böyle bir performans düşüklüğü neden olabilir ki?

Aynı oyun için değil ama CS:GO için konuşabilirim. Arkadaşlarla bir ara bayağı giriyorduk. Sonra sıkıldık tabii ki artık ara verdik döndügümüz gün ısınmadan girdik ısındığımız halden daha çok vurduk 1-2 gün oyuna ara verin başka oyunlara yönelin.
 
Ben CS:GO Global oyuncusuyum. Bizde de rank atlayınca üstlerde ilk zorlanmalar oluyor. Strateji, aim filan derken üstlerde ki insanlar daha iyi oluyor haliyle. Birde ekipman işi var tabii ki. Son olarak Valorantta bende yeniyim tam bilmiyorum ama aim için antrenman map varsa ilk girdiğinde ellerini biraz ısıt. Direk maça girmekte problem yaratıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı