Livo
Hectopat
- Makaleler
- 2
CS varken oynanmaz. Kitlesi çok toxic ve çocuk.
Csdeki Ruslar Valorant'daki veletlere eş değer.
CS varken oynanmaz. Kitlesi çok toxic ve çocuk.
Buna katılmıyorum bu arada. 1000 kere sorsalar o Rus abileri tercih ederim ben.Csdeki Ruslar Valorant'daki veletlere eş değer.
Ruslar en azından oynamasını biliyor bu veletler onuda bilmiyorCsdeki Ruslar Valorant'daki veletlere eş değer.
Csdeki Ruslar Valorant'daki veletlere eş değer.
Bende sevmedim ısınamadım oyuna hiç değişik geliyorArkadaşlar kendimi bildim bileli CS:GO, R6, LoL ve Rust oynarım. Rekabet oyunu olarak bunlar vardır.
Yakın çevremin yoğun isteği nedeniyle ve haliyle onlarda çok oynuyorlar geçmek zorunda kaldım ama asla sevemedim. Grafik desen yok gerçekçilik desen yok fizik desen yok, bilmiyorum oturtamadım bir şeye.
Kitlesi çocuk ve bilek istemediğinden olabilir.
Buna katılmıyorum bu arada. 1000 kere sorsalar o Rus abileri tercih ederim ben.
Siz kötülerine denk gelmişsiniz. Bana gelenler maks kendi aralarında sövüşüp biraz kötü oynuyorlar tabi maçtaki herkes iyi oynayınca kanser edebiliyor. Valo veletleri ise durmadan mikrofonda kanser edip mouse kullanmasını bile bilmiyor. Tabi sizin yaşadığınızı ben de yaşasam fikrim belki değişirdi.Bana denk gelenlerin hepsi dağa taşa sıkıp seslide bağıra bağıra küfür ediyor lig farkındandır belki.
Bomba kurulu b de a da havaya sıkıp mikrofona falan üflüyorlar.
Zaten ben Turkiyede hangi oyunlar populerse onlardan uzak durarim. Gayet efektif."Cizgi Film CS:GO" Bu oyunu neden bu kadar seviyorlar hala anlamiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.