Valve neden böyle?

Ne garip. Adamların elinde hikayesi yarım kalmış, rahatlıkla devam ettirilebilir seriler var ama gidip kart oyunu yapıyorlar veya Deck için teknoloji demosu yayınlıyorlar. Ellerinin altında inanılmaz bir bütçe olmasına rağmen Portal 3 çıkarmıyorlar.

Üçleme yapmamaya ant mı içtiler nedir anlamadım. Source 2 motoru da tamamlandı zaten, CS2'den sonra belki yeni şeyler yaparlar diye güzel haberler bekliyorum ama hiç inancım yok. Sizce Valve geri "gerçekten oyun yaptığı" yıllara döner mi?

Spider-Man filmleri gibi ya da hep giden bir seri gibi değil de her oyunlarını kaliteli ve dengeli yapmaya çalışıyorlar. Daima sistem gereksinimlerini önemseyerek, hikayesi ve evreni geniş şaheserler üretiyorlar.

Source 2 ile çok birçok serinin devamını bekliyorum açıkçası portal 3, Left 4 Dead 3 vs.

Ne garip. Adamların elinde hikayesi yarım kalmış, rahatlıkla devam ettirilebilir seriler var ama gidip kart oyunu yapıyorlar veya Deck için teknoloji demosu yayınlıyorlar. Ellerinin altında inanılmaz bir bütçe olmasına rağmen Portal 3 çıkarmıyorlar.

Üçleme yapmamaya ant mı içtiler nedir anlamadım. Source 2 motoru da tamamlandı zaten, CS2'den sonra belki yeni şeyler yaparlar diye güzel haberler bekliyorum ama hiç inancım yok. Sizce Valve geri "gerçekten oyun yaptığı" yıllara döner mi?
Adamlar Steam pazarından dünyanın parasını kırıyor. Neden gidip oyun yapmakla kafasını ağrıtsın ki ?

Portal 3'ün çıkmamasını bir nebze anlayabiliyorum çünkü seri zaten çok güzel bir şekilde noktalandı. Çıksa tabi ki nefis olur ama çıkmaması da normal. Benim anlamadığım Half-Life niye çıkmıyor arkadaş? Daha her şey bitmiş değil ki? Çıkarın işte kaç sene olmuş. Beklentiler çok yüksekte tutuluyor fakat sen koskoca Valve'sın. Sadece CSGO kasalarından kazandığın parayla bile AAA oyun yaparsın.

Neden uğraşsınlar ki? Deli gibi satan bir platformları var ve yayınlanan her oyundan zaten gelir elde ediyorlar kıllarını bile kıpırdatmadan. Şu anda nasıl oldu bilmiyorum ama yine el konsolları bir şekilde popüler oldu(muhtemelen Nintendo sağ olsun ve bu durumdan mutluyum) ve o tarafa yatırım yaptılar.

Portal 3'ün çıkmamasını bir nebze anlayabiliyorum çünkü seri zaten çok güzel bir şekilde noktalandı.
Hocam oyun Half-Life evreninde geçtiği oyunun sonunda gözüken bütün buğdayların zehirli olması gerek.

"Biz bomboş araziye çıktıktan sonra ne yapıyoruz, Combine'lar bizi esir almıyor mu?" Ayrıca koskoca tesis geçimini nasıl sağlıyor ya da dünya dışı ırklar onu görmezden geliyor? Bilmiyorum benim aklımda hala bir sürü soru var.

Benim anlamadığım Half-Life niye çıkmıyor arkadaş? Daha her şey bitmiş değil ki?
Half-Life 2: Episode Three çıkacaktı, Source 2 motorunun yapımına başlanması sebebiyle iptal edildi. Şu an Source 2 motoru tamamlandı ve ilk meyvelerini vermeye başladı. Dolayısıyla ilerleyen dönemde her ne kadar umudum olmasa da bir şeyler bekliyorum.

Source 2 ile çok birçok serinin devamını bekliyorum açıkçası portal 3, Left 4 Dead 3 vs.
Ben de beklemek istiyorum :D Valve'ın her büyük oyunu bir konuda devrim çıkaracak türde ona kimsenin karşı çıktığı yok zaten de, bu bekleyiş biraz fazla sürmedi mi? :D

@Gabe Newell hocam "Düşündürücü" göndermiş, hem nickinizle de uyumlu sizin de fikrinizi alalım, merak etmedim değil :D

Sadece market komisyonundan kazandıkları para bütün oyunlardan daha fazla getiriyordur muhtemelen.
Arkadaşlar Valve'ın çok iyi para kazandığını ben de biliyorum, ancak ortada bir sürü iptal edilmiş proje olunca insan bir soruyor neden devamı gelmedi diye.

Hayır bu adamlar maddi olarak her türlü riski alabilirler çünkü AFK para farmı gibi işleri var. Oyun güzel olsun yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı