Vampire the Masquerade: Bloodlines %100 Türkçe Yama

240887640.jpg


Türkçe Yamayı İndir - Yandex.Disk Link
Virüs Total Sonucu

Kurulum:


"VtMB_TR_YAMA_BarisBlt61" klasörünün içindekilerini oyunun ana klasörüne kopyalayın. Ardından "Font Fix" adlı rar içindekilerini "C:\Windows\Fonts" konumuna atın. "Vampire_oyna.bat" dosyasını çalıştırarak oyuna giriş yapın.

Oyun Hakkında:

Vampire: The Masquerade-Bloodlines, geleneksel bir RPG'nin tüm temel unsurlarını birinci şahıs aksiyon oyununun grafiksel zenginliği, yakınlığı ve acımasız savaşıyla harmanlayan yeni bir RPG deneyimi türü sunuyor.

Oyun, oyuncuları gecenin bir yaratığı olarak günümüz Los Angeles'ının karanlık ve cesur vampir yeraltı dünyasına sürüklüyor. Oyuncular, inanılmaz bir dizi vampir gücü ve silahıyla ölümlülerle ve diğer vampirlerle savaşırken karakterlerinin güçlerini geliştirecek, diğer karakterlerle etkileşime girecek ve hikaye odaklı görevlere başlayacaklar.

Valve'in Kaynak Teknolojisinden güç alan oyun, White Wolf'un popüler Vampire: The Masquerade kalem ve kağıt RPG serisine ve resmi klanlarına dayanıyor.

Eki Görüntüle 1635330
Eki Görüntüle 1635332
Eki Görüntüle 1635334

Alıcaktım bunu görmek daha iyi oldu.
 
Bende oyunu az önce satın aldım @LanceVanceDance hocam sorunun çözümünü söylemiş.

> Bilgisayara sağ tıklayıp özellikler diyoruz.
> Gelişmiş sistem ayarlarına giriyoruz.
> Ortam değişikliklerine giriyoruz.
> Sistem değişkenleri bölümünden "path" isimli seçeneği seçip düzenle diyoruz.
> Steam dosya konumunu açıp dosyanın yolunu "path" isimli bölümün en altına ekliyoruz.

Oyunu tekrardan açtığımızda sorunsuz bir şekilde açılıyor.
 
Hocam unofficial patchin daha yeni bir versiyonuyla bu yamayı kullanabilir miyim illa 10.3 versiyonunu mu kullanmam gerekiyor?
 
dediğin gibi yaptım dostum ilk önce 11.3 yamasını kurdum sonra türkçe yamayı ama oyuna girip versiyonu kontrol ettiğimde tekrar 10.3 patchi yazıyor. Sadece görüntüde mi öyle yoksa 11.3 ile türkçe yamayı aynı anda kullanamıyor muyum? Durum böyle ise türkçe yamasız oynayacağım mecbur
 
Dediğin gibi yaptım dostum ilk önce 11.3 yamasını kurdum sonra Türkçe yamayı ama oyuna girip versiyonu kontrol ettiğimde tekrar 10.3 patchi yazıyor. Sadece görüntüde mi öyle yoksa 11.3 ile Türkçe yamayı aynı anda kullanamıyor muyum? Durum böyle ise Türkçe yamasız oynayacağım mecbur.

11.4 patchini kursanıza onun yerine.
 

Geri
Yukarı