- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba. Bugün size akıl sağlığınız için neden Vatan'dan bir şey almamanız gerektiğini söyleyeceğim. Şimdi ben bu KDV indiriminden yararlanıp bilgisayar ve monitör aldım. Bilgisayar arızalı çıktı Vatan'a gitti yazılımsal olduğu söylendi ve format atılıp geri verildi. Tamam onda bir sıkıntı şu an sorunu kalmadı ama iş monitöre gelince olay bambaşka. Şimdi panel sonradan değiştirilmiş gibi çevçeve arasında boşluk vardı. Ve aşırı fazla ghosting vardı. Gittim sorunu anlattım adam dedi biz dokunamayız ıstanbuldaki servise gidecek. Tamam dedim en fazla kaç günde gelir. Adam dedi 10 güne elimizde olur. bende dedim tamam madem gönderiyim. Ama sanki dünyayı turluyormuş gibi normalde 7 saatlik olan İstanbul yolunu şu an 7 gün geçmesine rağmen tamamlayamadı. Yürüyerek gitsem şu an varmıştım. bende dedim herhalde bu ürün sorgulama kısmınsa hata var. Müşteri hizmetletini aradım yüzüme kapattı. Bu sefer açtıklarına tekrar kapatırlarsa tekrar arayıp sövmeyi planlıyorum. Şu an aşırı sinirliyim. Akıl ve ruh salığınız için kesinlikle Vatan'dan alışveriş yapmayın. Hele sinirli biriyseniz işin sonunda kendinizi hapiste bile bulabilirsiniz. Iyi forumlar.
Son düzenleyen: Moderatör: