Ve Dolar 4.90

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nasil-koyduk-ama-capsi.png

Şuanda 1 Dolar = 4,833 olarak gözüküyor. Kaynak

Lakin ona buna suç atmak yerine Doların neden bir anda 20 kuruş fırladığını düşünmek gerekiyor. Ancak bunu düşünerek ve bir şeyler yaparak şikayet ettiğiniz kişilerle olan farkınızı ortaya koyarsınız.

Lakin ona buna suç atmak yerine Doların neden bir anda 20 kuruş fırladığını düşünmek gerekiyor. Ancak bunu düşünerek ve bir şeyler yaparak şikayet ettiğiniz kişilerle olan farkınızı ortaya koyarsınız.
Doların neden çıktığı belli. Tamamen devletin yanlış yönetimi. Artık cami yerine fabrika yapıp, üretimi arttırmak, İmam hatip yerine adam akıllı liseler yapıp eğitim seviyesini arttırmak varken maalesef her şeyi dış mihraklara atıp oldu bittiye getiriyoruz.

Dün gece 4.97'ye kadar yükseldi. 1 hafta içerisinden 4,60dan 4,83'e yükseldi ama neredeyse 4,90 değil deyip seviniyorsun. Bugün müdahale edilip 10 kuruş daha düşse demek ki davul zurna çalacaksın. Nasıl bir hissizleşmeyse artık 40 kuruş artıp sonra 10 kuruş düşünce dolar düşüyor gibi düşünenler var.

Bart Hits Homer With a Chair 12072018103528.jpg

Yavaş yavaş para degersizlesecek, 1 dolar için 20 tl verilecek her şeye zam gelecek, para değeri azaldığı için baskı artacak ve çukura düşeceğiz :D.

Doların neden çıktığı belli. Tamamen devletin yanlış yönetimi. Artık cami yerine fabrika yapıp, üretimi arttırmak, İmam hatip yerine adam akıllı liseler yapıp eğitim seviyesini arttırmak varken maalesef her şeyi dış mihraklara atıp oldu bittiye getiriyoruz.

"Eğitim seviyesi düştükçe bizim oy oranımız artıyor."
Kendi ağızlarıyla söylediler bunu. Sence kalite bir eğitim bekleyebilir misin bu hükümetten?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı