Rutubettin
Hectopat
Daha fazla
Monitörü şimdi kasaya bağlayıp ilk görüntüyü aldım, yazıyorum. Açık söylemek gerekirse hali hazırda kutu içeriğinde bulunan HDMI ile denedim renk çok canlı gelmedi bana. Keşke DP kablosu da koysalarmış. Diğer AOC monitörümde de HDMI ile canlı görüntü alamamıştım. DVI ile bağladığımda tatmin edici bir değişiklik olmuştu. İmkanı olan var DP ve DVI ile bağlayıp kıyaslama yaparsa çok güzel olur. Hoparlörü de iş görür özellikle kulaklıkla uğraşmayıp aynı ortamda başkalarıyla da muhatap olmak yahut sesi onlarla da paylaşmak istiyorsanız ayrıyeten hoparlör kalabalığına gerek kalmamış oluyor. 1 ms, mavi ışık, game (FPS, moba vs.) modlar mevcut. O açıdan deneyemedim hala. Ama 50 Hz'lik monitörden sonra değişikliği gerçekten fark edebilirsiniz. Power ve menü tuşu arkada tek tuşta toplanmış. Joystick tarzı bu tuşla tüm işlemleri biraz alışınca halledebiliyorsunuz. @Lordrings Türkçe dil seçeneği mevcut. Kavisi rahatsız etmedi, hoş görünüyor ama zaten adapte olunca farkına bile varmıyorsunuz. Dediğim gibi kafama takılan tek şey olarak da gördüğüm HDMI ile canlı bir renk yansımadı bana. İleride renk ayarları yapıp bizle paylaşan olursa çok iyi olur. Laptopımda da bu sorunu ayarla aşıp çok güzel bir görüntü elde etmiştik. Herkese hayırlı olsun.