ViewSonic XG2405 vs. AOC 24G2U

Bütçe
2000
Ben AOC'u aldım. Uzun incelemelee sonucu panelinin daha iyi olduğuna karar verdim.(renk ve akıcılık yönünden)
2side 1 ms MPRT 4ms GtG.
GtG'yi 1ms istersen ViewSonic Elite serisi ya da LG 24GN650-B'ye bakabilirsin. Onun dışında IPS paneli tercih etmenin sebebi renk sunumu olacağı için AOC 24G2U'yu tercih etmeni öneririm. Yarın elime ulaşacak istersen incelerim.

Siz hangisini önerirsiniz?
Renk canlılığına önem veriyorsanız AOC'u öneririm.

Viewsonic 1ms GtG olduğundan öneriliyor ama hem bu ciddi seviyede rekabetçi oyunlar oynamayan birisi için fark edilse de çok önemli değil, hem de bu modda (1ms modunda) parlaklık düşüyor.

Renk canlılığına önem veriyorsanız AOC'u öneririm.

ViewSonic 1ms GtG olduğundan öneriliyor ama hem bu ciddi seviyede rekabetçi oyunlar oynamayan birisi için fark edilse de çok önemli değil, hem de bu modda (1ms modunda) parlaklık düşüyor.

Ben araştırdım ancak XG2405 GtG yazan bir bilgi bulamadım. Elite serisinde var ama o Elite serisine girmiyor sanırım.

Bu arada şu an ViewSonic indirime girdi 3 günlüğüne. 2100TL'den 1900TL'ye düşmüş XG2405. AOC ile fiyatı aynı karar senindir ama 1 ms GtG olduğunu bildiren bir yazı bulamadım.

Ben araştırdım ancak XG2405 GtG yazan bir bilgi bulamadım. Elite serisinde var ama o Elite serisine girmiyor sanırım.

Bu arada şu an ViewSonic indirime girdi 3 günlüğüne. 2100TL'den 1900TL'ye düşmüş XG2405. AOC ile fiyatı aynı karar senindir ama 1 ms GtG olduğunu bildiren bir yazı bulamadım.

Aşagıdaki teknik ozellikler kisminda yaziyor.

Aşagıdaki teknik ozellikler kisminda yaziyor.

Gözümden kaçmış aynen.
2 monitör de güzel FPS ağırlıklı oynayacaksan ViewSonic indirimdeyken kaçırma yoksa 2000 2100CIVArına çıkıyor.
AOC alırsan da 1MPRT 4GtG gibi bir değeri var ve renkleri daha iyi sunuyor.

Paneli XG2405 ve 24G2U ile aynı olup sabit standlı (Daha önce kullandığım) monitörü önermek isterim, buyurun: Acer VG240Y Pbiip
Satın alırken satıcıya ("B" ile başlayan satıcı isminden ürün almamaya gayret ediniz) dikkat edin.
Önerdiğim monitör 165Hz (144Hz diye geçer ama tek tıklama ile 165Hz ye yükseltebilirsiniz).

Ben AOC'u aldım. Uzun incelemelee sonucu panelinin daha iyi olduğuna karar verdim.(renk ve akıcılık yönünden)
2side 1 ms MPRT 4ms GtG.
GtG'yi 1ms istersen ViewSonic Elite serisi ya da LG 24GN650-B'ye bakabilirsin. Onun dışında IPS paneli tercih etmenin sebebi renk sunumu olacağı için AOC 24G2U'yu tercih etmeni öneririm. Yarın elime ulaşacak istersen incelerim.
Hocam deneyimlerini yazarsan sevinirim. Ayrıca ben AOC da gsync açabilir miyim?

Hocam deneyimlerini yazarsan sevinirim. Ayrıca ben AOC da G-Sync açabilir miyim?

Dostum artık GTX 1000 serisi üstünde ekran kartları, Free Sync monitörlerde G-Sync açabiliyor. Sadece AOC için düşünme hepsinde böyle haberin olsun.(masaüstü PC)

Elime ulaştığında dönüş yaparım.
Ama YouTube da yabancı sayfalara bakarsan performans olarak bu fiyat bandında AOC üst sıralarda gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı