Windows 10 Defender'i nasıl tamamen silebiliriz?

Tamam öyle olsun. Ama unutmayın, bir bilgisayara virüs bir defa bulaşır. Sonra pişman olmayın.
Tartışmaya gerek yok. Benim bilgisayarlarımın içinde çok önemli veriler var o nedenle ne işimde ne de evimde hiçbir zaman şansa bırakmam. 😉

Kaspersky/VirusTotal Windows Defender'dan açık ara daha iyi. Dediğiniz gibi tartışmaya gerek yok. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

CD "program files" kısmında takılıyorum hocam. Güvenli modda denerim şimdi bir daha bakalım olur mu?

Herhangi indirme yükleme işlemi vesaire yapmıyorum ve veri barındırmıyorum cihazda haklısınız ama cihaz çöp oluyor av aktifken. Önceden Defender Control ile yapıyordum ama şu an o programa güvenmiyorum mantıken kendim yapmak istiyorum :D
Sen de kendince haklısın. Ben işyerimde tüm bilgisayarlarımda Symentec, evimdeki bilgisayarlarımda da Bitdefender kullanıyorım. 30 kadar bilgisayar ediyor, hiçbirnin çöp olduğunu görmedim.

Sistemim çok düşük diyorsan da o zaman Linux öneririm. 😉

Kaspersky/VirusTotal Windows Defender'dan açık ara daha iyi. Dediğiniz gibi tartışmaya gerek yok. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
AV programlarını zevk için kullanılabildiğini bilmiyordum? 😉😜

Sen de kendince haklısın. Ben iş yerimde tüm bilgisayarlarımda symentec, evimdeki bilgisayarlarımda da BitDefender kullanıyorım. 30 kadar bilgisayar ediyor, hiçbirnin çöp olduğunu görmedim.

Av programlarını zevk için kullanılabildiğini bilmiyordum? 😉😜

Konuyu dağıtmaya lüzum yok. Daha fazla cevap vermeyeceğim. Ben Kaspersky/VirusTotal Windows Defender'ın varlığından daha çok katkıda bulunur. Sistemde WD olmasa bile bunlar çok rahat götürür anlamına getiriyorum. Siz AV zevk için mi diyorsunuz. Arkadaş boş mesajlar arasında çözüm aramasın. Konu sahibi hocamın rehberi uygularken karşılaştığı hatalara bakalım. Kolay gelsin.

Sen de kendince haklısın. Ben iş yerimde tüm bilgisayarlarımda symentec, evimdeki bilgisayarlarımda da BitDefender kullanıyorım. 30 kadar bilgisayar ediyor, hiçbirnin çöp olduğunu görmedim.

Av programlarını zevk için kullanılabildiğini bilmiyordum? 😉😜

Linux ortamında işlemlerimi halledemiyorum ve temasına alışık değilim. Desktopumda macOS kurulu keşke laptopuma da kurabilsem onun hafifliğini ve zevkini kullanmak isterdim.

Rehber bayağı başarılı hocam. Takıldığınız bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam ilk adımdan ileri bile gidemiyorum neden böyle acaba rehberde gözüktüğü gibi yapıyorum.

Defender Control kullanarak kapattım. O kadar muhabbete rağmen bir türlü çözüme kavuşturmama yardımcı olmadığınız için yine de teşekkürler :)

Dosya Ekleri

• IMG_20231207_132437.jpg
    IMG_20231207_132437.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı