Bir sey duzeliyor bir sey bozuluyor. Ben sinirlenip monitor'u falan kirardim valla helal olsunsite açılmıyor.
Sonunda hallettim. Bu sefer gerçekten teşekkürler. Ama son bir sorum var 23 sayfayı arkamda bırakmadan önce. Bir daha başka bir gnu/linux kurmak istersem ayarları nasıl yapacağım? Yani ne kadar efi falan ayıracağım yazabilir misiniz?
Yok aklımı yitireceğim. Şimdi de sistemi açtıktan belli bir süre sonra sesler cızırdılaşıyor. Bill Gates laneti geldi sanki.
Sesler gecikiyor bir de.
Aylardir oyle. En az 5 ay. Degistirecegim de koyacak sey yok. Var ama yok aslindaironi olduğunu biliyorum
zaten durumlarınızda gentoo fotoları var
Ekran kaydi icin SimpleScreenRecorder.Şimdilik çok güzel. Önerebileceğiniz programlar var onlara da açığım(download manager vb.) 2 Sıkıntı var şuanlık.
1)Biostan değiştiriyorum windows'a geçmek için
2)Monitörümün sesi çok cızırtılı geliyor bir süre sonra. Nvidia Driver sil yükle yaptım düzeldi ama bazen devam ediyor.
Download Manager olarak uGet.
Torrent Client olarak qBitTorrent.
Istediginiz baska oneri varsa soyleyebilirsiniz.
Ilk boot ettiginizde windows vardi GRUB'da, sonradan mi kayboldu? Bir de boot sorununu nasil cozdunuz?
Ses sorununu arastiracagim biraz.
Bazi codec paketleri eksik olabilir. Bu kodu deneyin:
sudo apt install ubuntu-restricted-extras
Son düzenleme: