Windows 10 pembe ekran hatası

xolotL

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşımla Valorant girmiştim, maçın tam ortasında bu ekran çıktı. %100 tamamlandı olarak görünmesine rağmen yeniden başlatılmıyor. Bugün 2. yaşayışım bu olayı.

Dosya Ekleri

• 20210605_184737.jpg
    20210605_184737.jpg
    115,2 KB · Görüntüleme: 834
Arkadaşımla Valorant girmiştim, maçın tam ortasında bu ekran çıktı. %100 tamamlandı olarak görünmesine rağmen yeniden başlatılmıyor. Bugün 2. yaşayışım bu olayı.
Valorant kaynaklı hocam bu sorun en son çözüldü diyorlardı ama hala devam ediyormuş.
Riot Games Destek'den gelen cevap

Son Yamadan Sonra Yaşanan Mavi Ekran Sorunu ve Sesli Sohbet Ayarlarının/Kişilerin Ses Seviyesinin Sıfırlanması​

Dostum bu hata maalesef ki son yamadan sonra oluşmaya başladı ama hiç dert etme. Kısa sürede çözüleceğinden emin olabilirsin. ^^ Bazen böyle ufak aksilikler olabiliyor tabi. Oyun gelişirken ve güzelleşirken böyle ufak pürüzler çıkabiliyor. Bunun nedeni ise her bilgisayar aynı işletim sistemini kullansa da birbirlerinden oldukça farklılar. Bu yüzden nadiren böyle ufak uyuşmazlıklar yaşanabiliyor ama ekip arkadaşlarım çoktan çalışmalara başladılar bile. Çok yakında bu sorunda çözülecektir. ^^

En son Riot Dunpy açıklama yapıp sorunun düzeltildiğini belirtmişti.

-DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve güncel sürümü kurun.
-Windows Update güncellemelerini yapın.
-Memtest86 ile bellek testi yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı