Windows 11'in sorunları nelerdir?

Benim şu anlık görebildiğim cep telefonu bağladığınız zaman telefonda veri alamıyorsunuz "kaynak kullanımda" hatası veriyor USB sorun olmuyor ama telde böyle bir durum var ek olarak bazı uygulamalar tam çalışmıyor bazı insanlar mavi ekran hataları almış ben öyle bir sorunla karşılaşmadım.
Zaten geri kalan sorunla yukarıdaki arkadaşların yazdığı gibi
Sağ alttaki bildirim kısmındaki ekran görüntüsü seçeneği yok hala nasıl ekran görüntüsü alabileceğimi bilmiyorum :(

Klavyeden alamıyor musun Windows + prt sc ya da screen gibi bir tuş yok mu?

Benim şu anlık görebildiğim cep telefonu bağladığınız zaman telefonda veri alamıyorsunuz "kaynak kullanımda" hatası veriyor USB sorun olmuyor ama telde böyle bir durum var ek olarak bazı uygulamalar tam çalışmıyor bazı insanlar mavi ekran hataları almış ben öyle bir sorunla karşılaşmadım.
Zaten geri kalan sorunla yukarıdaki arkadaşların yazdığı gibi.

Klavyeden alamıyor musun Windows + prt sc ya da screen gibi bir tuş yok mu?

Teşekkürler ben sadece prt Sc'ye basıyordum o düz tüm ekranı SS alıyordu :D belirli bir yeri ekran görüntüsü almayı kastediyordum. Buldum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı