Windows 7'den memnun musunuz?

Microsoft bence çok yanlış yaptı 2016 yılına kadar Windows 7 kullandım ve çok uzun süredir hiçbir sorun yaşamadım ama artık destek almadığı için sorun olabiliyor güvenlik konusunda Windows 7 hiç iyi bir sistem değil yeni oyunlarda garip grafik hataları olabiliyor ve yeni nesil işlemciler Windows 7 desteklemiyor keşke Microsoft hiç Windows 8 yapmasaydı ve Windows 7 için yeni Update'ler gelseydi Microsoft hatasını fark etti sürekli yeni bir sistem çıkartmanın milyar tane soruna neden olacağını gördü yeni sistemlerde Windows 7 kullanılmaz.
 
8.1 varken neden 7 kullanılır anlamıyorum...

Hem daha şık hem daha hızlı hem daha az kaynak tüketiyor hem de daha yeni destek alıyor.

Şıklık haricinde katılıyorum. Aero teması mükemmeldir. Ama Windows 8.1'in 2 GB RAM'li sistemde Windows 7'ye fark attığını bizzat gördüm.
 
Hocam Windows 7 kullanmaktayım yavaştan bitiyor galiba bende birçok oyunu sırf bu işletim sistemi yüzünden oynayamıyorum ama 10 da güzel sıkıntı çıkarır diye kurmuyorum açıkçası.
 
Şu anda küçük araba işeri yapılacak olan Pentium E5700, 80GB IDE Samsung HDD bulunduran 4 GB 2x2 RAM bulunduran külüstür sisteme Windows 7 kurmaya gidiyorum.
 
bu Windows 7'nin kötü veya eksik bir işletim sistemi olduğunu göstermez.

Kötü oldugunu söylemiyorum, aksine severek kullandigim bir isletim sistemiydi. Maalesef Quantum Break oyununda sorun yasadigim icin Windows 10'a gecmek zorunda kalmistim. Pisman miyim? Hayir, degilim. Sistem yeterli oldugu sürece Windows 10 gayet akici ve stabil calisiyor.

Su an hala Windows 7 kullaniyor olsaydim bircok güncel oyunu oynayamayacaktim. Eski oyunlarin cogunu ise Windows 10 üzerinde sorunsuz bir sekilde acabiliyorum. Yani kisacasi herhangi bir kaybim olmadi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı