Witcher 3 oynanır mı?

• Konuyu başlatan vaxq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 2.588
O türde bir oyun ilk kez Witcher 3 oynayacağım.
Gameplay videolarına bakabilirsin o zaman. Dediğim gibi hikaye derin, hikayeli oyunları sevmiyorsan sıkılabilirsin. Aksiyon tarafı güzel. Evrenle az çok bir bağ kurmalısın ama. Yoksa tüm oyun canavar avlayıp bir kızın peşinden mi koşacağım deyip salarsın yani.

Teşekkürler arkadaşlar, videolarını izleyip oyun kategorim biraz boşaldığında Witcher 3'e bir şans vereceğim. Oyun hakkında yeterli fikrim olduğunda buraya yazacağım.

Bu videoları izleyip evreni falan öğrenmem önemli mi o kadar?
Bence önemli. Mesela Lord of the Rings serisine son filmden başlasan normalde alacağın kadar keyif alabilir misin? Bunda iş ondan da geriye dayanıyor. Normalde 6 küsür kitabının sonrasında geçiyor ilk oyun. 3. oyuna geldiğimizde ne kadar olay döndüğünü sen düşün.

Bence önemli. Mesela Lord of the Rings serisine son filmden başlasan normalde alacağın kadar keyif alabilir misin? Bunda iş ondan da geriye dayanıyor. Normalde 6 küsür kitabının sonrasında geçiyor ilk oyun. 3. oyuna geldiğimizde ne kadar olay döndüğünü sen düşün.
Teşekkürler, videolarını izleyeceğim boş zaman bulduğumda.

Witcher en az 60-70-100 saat gibi uzun süren bir oyun. Bu kadar süre verebileceğini düşünüyorsan oynanır fena bir oyun değil şu an için bile. Ama bence daha iyilerini en azından RDR2 gibi bir oyun oynama şansın varsa vaktini ona harca. Cidden çok ciddi süreler bence. Sırf bitirmek için oynuyorum şu an Witcher 3'ü.

Witcher en az 60-70-100 saat gibi uzun süren bir oyun. Bu kadar süre verebileceğini düşünüyorsan oynanır fena bir oyun değil şu an için bile. Ama bence daha iyilerini en azından RDR2 gibi bir oyun oynama şansın varsa vaktini ona harca. Cidden çok ciddi süreler bence. Sırf bitirmek için oynuyorum şu an Witcher 3'ü.
RDR2'deki at mekaniklerinden sonra Witcher 3'teki at mekanikleri işkence gibi olur :d Farklı tarz oyunlar. Fantastik-Aksiyon RPG türünde hakikaten iyi bir oyun. Fakat iyi bir noktaya parmak basmışsın.

@vaxq Witcher 3 harbiden uzun bir oyun. Sıkılacağını düşünüyorsan sonradan başla. Bu arada, oyunun yan görevleri çok iyi ve hikayenin sonunu etkileyebiliyorlar. Onları işin içine katınca daha da uzun oluyor. İyi düşün.

Şuan RDR2 oynuyorum, RDR2 ve Sekiro bitsin Witcher 3 indireceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı