Witcher 3 sıkıcı geldi

RDR2 oyunun ilk kısmı geçildikten sonra beni çok sardı, karlı kısım yani.

Kötü oyun demiyorum. Ben de severek bitirdim. Eksileri çok. At sürmesi sıkıyor bir yerden sonra. Tabii bir başyapıt. Bu kısımlara girmiyorum. Daha iyisi olabilirmiş. RDR 2 de biri para kazanmanın anlamını anlatabilir mi? Gidiyorum altın buluyorum neden hiç. Hiç işte bir işe yaramıyor.:D kumar bile oynayamıyorum.:D

RDR 2'yi şahsen alışmak için ve sevmek için 10 saat ten sonra oyunu bitirmeye karar verdim. Artık oynanış mekaniği çok ağır. Silah değiştirme kısmını hiç sevmedim. Bir tuşla 80 tane silah taşıyan adam olamaz. Ayrı bir saçmalık. Eleştirisi çok olsa da iyi oyundu eğlendik.
Taş gibi oyundur RDR2 ama öyle göze batan kısımları da var tabii ki. Normal bir insansın her cebinden bir silah fırlıyor. Kurgu bir video oyunu işte çok da kasmamak lazım. Vay anasını diyerek oynadığım kısımları da çok oldu bu ne diyerek oynadiğim kısımlar da. Malikane baskininin verdiği etkiyi başka oyunda hissetmedim henüz mesela.

Kötü oyun demiyorum. Ben de severek bitirdim. Eksileri çok. At sürmesi sıkıyor bir yerden sonra. Tabii bir başyapıt. Bu kısımlara girmiyorum. Daha iyisi olabilirmiş. RDR 2 de biri para kazanmanın anlamını anlatabilir mi? Gidiyorum altın buluyorum neden hiç. Hiç işte bir işe yaramıyor.:D kumar bile oynayamıyorum.:D
At sürmek bazen cidden sıkıyor,altını satabiliyorsun.

Oynamadım, daha çok en KralOyun'ları oynamaya çalışıyorum ve bittide, onu da deneyeceğim. Ama önce elimdeki oyunları bitireyim.

2077 varsa elinde ondan başla o zaman. Yalnız The Witcher 3'te çektiğin sorun bu oyunda mevcut. Alışma meselesi.

Ortalama bir oyun acelesi yok.

Sana göre öyle bence en iyi FPS oyun. Böyle bir parkur mekaniği oyun yok.

2077 varsa elinde ondan başla o zaman. Yalnız The Witcher 3'te çektiğin sorun bu oyunda mevcut. Alışma meselesi.

Sana göre öyle bence en iyi FPS oyun. Böyle bir parkur mekaniği oyun yok.
Cyberpunku alacağım bir dahakine,birde en iyi fps oyunu call of duty oyunları bence.Yani Playstation için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı