Witcher 3 sıkıcı geldi

İlk başta sarmamıştı sonra oyunun ortalarına gelince sarmaya başlamıştı hatta RDR'den daha çok beğendim oyunu ama herkese göre fikri değişir.

kancayla oraya buraya ışınlandığın oyunun parkuru önemsizleşiyor.
200 saatim var oyunda bu arada.

2077 varsa elinde ondan başla o zaman. Yalnız The Witcher 3'te çektiğin sorun bu oyunda mevcut. Alışma meselesi.

Sana göre öyle bence en iyi FPS oyun. Böyle bir parkur mekaniği oyun yok.

Yakin zamanda bende oynadim, basta cok hevesli başladım Witcher 3'e çünkü bayağı ovuluyordu ama bir sure sonra beni acayip baydı. Şu an oyle yüklü duruyor 3 aydir yuzune bakmadim. Grafikleri vs bana hoş geldi ama bilmiyorum, muhtemelen daha cok arcade, bilim kurgu, korku, gerilim oyunlarini sevdigimdendir diye düşünüyorum.

Başlıkta da gördüğünüz üzere Witcher 3'ü gram sevmedim. PS4 üzerinden oynayayım dedim, Witcher 3'ün Game of the Year Edition'u var. Oyun o kadar sıkıcı geldi ki, insanlar çok övüyordu indirdim, oyunda bir hantallık var, büyüler falan fırlıyor, çok diyalog var, RDR2'den sonra Witcher 3'e geçtim diye mi böyle oldu?
Hocam 4. Saatten itibaren açılıyor oyun, bende hiç bir şey anlamamıştım. Trisse gelin öyle açılıyor.

Başlıkta da gördüğünüz üzere Witcher 3'ü gram sevmedim. PS4 üzerinden oynayayım dedim, Witcher 3'ün Game of the Year Edition'u var. Oyun o kadar sıkıcı geldi ki, insanlar çok övüyordu indirdim, oyunda bir hantallık var, büyüler falan fırlıyor, çok diyalog var, RDR2'den sonra Witcher 3'e geçtim diye mi böyle oldu?
Rdr2 witcher 3'e göre daha hantal bi oyun aslında.
Tavsiyem ana hikayeden devam ederken yapabildiğiniz kadarda yan görev yapmanız, şiddetle tavsiye ederim, yan görevler çok çeşitli, oyunun keyfide öyle çıkıyor zaten. Savaş esnasında Witcher işaretlerinide kullanırsanız combatda keyifli oluyor.

Cyberpunk'u alacağım bir dahakine, bir de en iyi FPS oyunu Call of Duty oyunları bence. Yani PlayStation için.

Call of Duty daha farklı bir yapı. Oyunun havası savaş havası. Dyingh lıght hayatta kalma. Tarzları aynı olsa bile bir vuruş hissi bile ikisinden çok farklı.

Kancayla oraya buraya ışınlandığın oyunun parkuru önemsizleşiyor.
200 saatim var oyunda bu arada.

Bir zahmet artık güçlendin ve oyun sonu geldi artık.:D dyingh lıght Beast'ta buluşalım bir zahmet.:)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı