Witcher 3 sıkıcı geldi

Başlıkta da gördüğünüz üzere Witcher 3'ü gram sevmedim. PS4 üzerinden oynayayım dedim, Witcher 3'ün Game of the Year Edition'u var. Oyun o kadar sıkıcı geldi ki, insanlar çok övüyordu indirdim, oyunda bir hantallık var, büyüler falan fırlıyor, çok diyalog var, RDR2'den sonra Witcher 3'e geçtim diye mi böyle oldu?
Witcher 3 te 260 saatim var sorun bende mi diye düşündüm ama hayır oynadığınız zaman dilimi çok önemli. Bende RDR2 oynarken ara sıra witcher giriyordum aşırı sıkıyordu. RDR2 bittikten 1-2 hafta sonra W3 baştan başladım ve 260 saatlere kadar çıktım. 2 Kere ana oyunu 1er kere dlc leri bitirdim hala ara sıra at sürer yaratık kesip çıkarım. Bir şans daha verin bir kere sizi bağlarsa daha çıkamıyorsunuz oyundan. Bir günde 6 saat oynadığım zaman oldu.

Oyundan zevk almaktan kastın her saniye ateş etmek vurup kirmaksa hiçbir oyundan zevk alamayacaksın zaten. Her oyun kendini bu kadar çabuk açmıyor, kimisi karakterleri tanıtıyor kimisi ortamı. RDR2’nin ilk kısmından ne kadar zevk aldın merak ettim.Karlı bölümde adamı halatla yakalayıp çektiğimiz kısım? RDR 2’yi oynarken uykumun geldiği yerler de oldu sonra oyun birden açıldı. Dediğim gibi her oyunda her dakika aksiyon aramak çok mantıksız.

Bence pişman olmayacaksın.
Her dakika aksiyon aramıyorum zaten. Rdr2deki karlı sahnelerde ortamı çok beğenmiştim oralarda sıkılmadım. Fakat witcherda oyunun ilk saatleri beni hiç sarmadı. Rdr2, spiderman1-miles morales, detroit, cyberpunk2077, sekiro,GOW, control ve mafia serilerini bitirmiş birisi olarak bunları oynadıktan sonra witcher'a dayanamadım. Hikayesi açılıyor olabilir evet ona lafım yok zaten ilk saatlerde birisini arayıp duruyoruz. Fakat zaten bu oyun sadece rol yapma oyunu değil. Aksiyonu da oyunun büyük bir kısmını kapsıyor ve ilk karşılaştığım düşman grubuyla savaştıktan sonra kafamda zaten bir fikir oluştu ve çok da ilerlemeden bıraktım. Combatı ilerde nasıl oluyor bilmiyorum ama en başta sarmadı beni. Belki bir şans daha verebilirim ancak öncesinde zaten 2 kere oyunu indirip silmiştim..

Ben fantastik evrenlerin hastasıyım.Ek olarak Witcher 3 DLC gibi kaliteli DLC bulamassın.

Herkese hitap etmeyebilir ne diyelim. Bana göre gelmiş geçmiş en iyi ana oyun ve en iyi DLC'lere sahip yapımdır. Daha üst seviyesi yok bunun. 2TB SSD oyun dolu ama bundan vazgeçemiyorum.

Şimdilik 400 saatim var ve 3. kez bitiriyorum bu tadı başka bir şeyde bulamadım çok üzgünüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı