Elektronik Xbox 9. Nesil Gamepad 1760 TL

Dostum araştırdım garanti yokmuş bu Amazon yurt dışı urunlerı ıcın hepsıne gecerlı ama 1 ay ıcınde ıade hakkınız var.
Hocam garantisiz sıfır ürünün olması pek mümkün değil, ürün Almanya'dan geliyor ve Almanya garantisi vardır. Bir sorun olduğunda muhtemelen Amazon ya da Xbox ile iletişime geçip gerekirse bize ücretsiz kargo kodu verirler gönderimi sağlarız.

Dostum araştırdım garanti yokmuş bu Amazon yurt dışı urunlerı ıcın hepsıne gecerlı ama 1 ay ıcınde ıade hakkınız var.
Konu Amazon ise garanti konusunda sorun yaşamazsın. 2 yıl Almanya garantili. Bir sorun olduğunda Amazon ile iletişime geçmen yeterli. Gamepad ürünlerinde de genelde kullanıcı hatası dışı durumlarda tamir etmek yerine yenisini yollayabiliyorlar bile. Satıcı Amazon olduğu sürece (türevleri olabilir tr., almanya vs.) gözüm kapalı alıyorum.

@384710 Bu arada geçen seferinde alamadım. Şimdi direkt geçtim yeşilini. Güzel ürün. Bilgilendirme için saol.

Konu Amazon ise garanti konusunda sorun yaşamazsın. 2 yıl Almanya garantili. Bir sorun olduğunda Amazon ile iletişime geçmen yeterli. Gamepad ürünlerinde de genelde kullanıcı hatası dışı durumlarda tamir etmek yerine yenisini yollayabiliyorlar bile. Satıcı Amazon olduğu sürece (türevleri olabilir TR. Almanya vs.) Gözüm kapalı alıyorum.

@384710 bu arada geçen seferinde alamadım. Şimdi direkt geçtim yeşilini. Güzel ürün. Bilgilendirme için sağ ol.

Araştırdım garanti oluyormuş ama sadece Amerika'da gecıyormus kargoyla yollasanız bıle gecerlı degıl ve bence garantısız ürün bıraz rısk ısı tabı sıze kalmıs kalmıs bol şanslar.🙃

Araştırdım garanti oluyormuş ama sadece Amerika'da gecıyormus kargoyla yollasanız bıle gecerlı degıl ve bence garantısız ürün bıraz rısk ısı tabı sıze kalmıs kalmıs bol şanslar.🙃

Öyle bir şey yok kardeşim ya anlattım Microsoft üzerinden kayıt ediyorsun seri numarası ile garanti kapsamına giriyor birçok kişi sıfır kapalı kutu ürün aldı garantiden böyle.

Ahh ahh keşke şu an param olsa alsam çok ihtiyacım var gamepadlerin fiyatları uçmuş indirimli hali bile fazla geliyor.

22K borç yaptım ben hocam aldımda aldım bunu da aldım zaten TL değer keybediyor 1-2 hafta sonra işe başlıyorum 17-18k maaş alacağım taksit ile bulduğumu alıyorum yarın bir gün bunları bu fiyata bulamayız.

Dostum Amazon Germany'den aldığın ürünün Amerika ile ilgisi nedir?
Olay şu; eğer bir sıkıntı yaşarsan (umarım yaşamazsın) Amazon Germany ile iletişime geçiyorsun. Eğer sorun kullanıcı hatası değilse ellerinde varsa sıfırlarını yollarlar veya Xbox ile iletişime geçip onarım için ürünü isteyebilirler. Ya da en kötü ihtimal ürünün para iadesi yapılır. Daha önce Amazon Almanya'dan ürün almış biri olarak konuşuyorum. Zaten bu kadar rahat gözüm kapalı alıyorum diyorum. Yoksa bakma oturma organımdan falan attığım yok. 😉

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı