Tr garantili olmaz ama ürün mutlaka Almanya garantilidir, söz konusu Xbox, her türlü desteği sunar diye düşünüyorum.Bünlar kac yıl garantılı ve trkıye garantılımı.
Tr garantili olmaz ama ürün mutlaka Almanya garantilidir, söz konusu Xbox, her türlü desteği sunar diye düşünüyorum.Bünlar kac yıl garantılı ve trkıye garantılımı.
TR garantili olmaz ama ürün mutlaka Almanya garantilidir, söz konusu Xbox, her türlü desteği sunar diye düşünüyorum.
Dostum araştırdım garanti yokmuş bu Amazon yurt dışı urunlerı ıcın hepsıne gecerlı ama 1 ay ıcınde ıade hakkınız var.
Hocam garantisiz sıfır ürünün olması pek mümkün değil, ürün Almanya'dan geliyor ve Almanya garantisi vardır. Bir sorun olduğunda muhtemelen Amazon ya da Xbox ile iletişime geçip gerekirse bize ücretsiz kargo kodu verirler gönderimi sağlarız.Dostum araştırdım garanti yokmuş bu Amazon yurt dışı urunlerı ıcın hepsıne gecerlı ama 1 ay ıcınde ıade hakkınız var.
Konu Amazon ise garanti konusunda sorun yaşamazsın. 2 yıl Almanya garantili. Bir sorun olduğunda Amazon ile iletişime geçmen yeterli. Gamepad ürünlerinde de genelde kullanıcı hatası dışı durumlarda tamir etmek yerine yenisini yollayabiliyorlar bile. Satıcı Amazon olduğu sürece (türevleri olabilir tr., almanya vs.) gözüm kapalı alıyorum.Dostum araştırdım garanti yokmuş bu Amazon yurt dışı urunlerı ıcın hepsıne gecerlı ama 1 ay ıcınde ıade hakkınız var.
Konu Amazon ise garanti konusunda sorun yaşamazsın. 2 yıl Almanya garantili. Bir sorun olduğunda Amazon ile iletişime geçmen yeterli. Gamepad ürünlerinde de genelde kullanıcı hatası dışı durumlarda tamir etmek yerine yenisini yollayabiliyorlar bile. Satıcı Amazon olduğu sürece (türevleri olabilir TR. Almanya vs.) Gözüm kapalı alıyorum.
@384710 bu arada geçen seferinde alamadım. Şimdi direkt geçtim yeşilini. Güzel ürün. Bilgilendirme için sağ ol.
Araştırdım garanti oluyormuş ama sadece Amerika'da gecıyormus kargoyla yollasanız bıle gecerlı degıl ve bence garantısız ürün bıraz rısk ısı tabı sıze kalmıs kalmıs bol şanslar.![]()
Ahh ahh keşke şu an param olsa alsam çok ihtiyacım var gamepadlerin fiyatları uçmuş indirimli hali bile fazla geliyor.
Dostum Amazon Germany'den aldığın ürünün Amerika ile ilgisi nedir?Araştırdım garanti oluyormuş ama sadece Amerika'da gecıyormus kargoyla yollasanız bıle gecerlı degıl ve bence garantısız ürün bıraz rısk ısı tabı sıze kalmıs kalmıs bol şanslar.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.