Elektronik Xbox 9. Nesil Gamepad 1760 TL

Kablo olmadan bluetooth ve içine pil takarak kullanabilirsin.

Hocam benim en çok oynadığım oyun FIFA kariyer modu. Şu anda F310 kullanıyorum onunla arasında çok fazla fark olur derseniz şimdiden direk iptal edeceğim.
Online oynamıyorsanız alın geçin. Ürünün fiyati zaten ucuz.

Kablo olmadan Bluetooth ve içine pil takarak kullanabilirsin.

Hocam benim en çok oynadığım oyun FIFA kariyer modu. Şu anda F310 kullanıyorum onunla arasında çok fazla fark olur derseniz şimdiden direk iptal edeceğim.

Pil geliyor mu yanında ne kadar süre gidiyor ayrıca Bluetooth ile bağlayınca kopma oluyor mu? Kol orijinal bu arada değil mi?

Pil geliyor mu yanında ne kadar süre gidiyor ayrıca Bluetooth ile bağlayınca kopma oluyor mu? Kol orijinal bu arada değil mi?
Kol orjinal ama şu anda elimde olmadığı için kopma testini yapamam. Yanında izlediğim bir video da duracell pil çıkmıştı ama ne kadar dayanır muamma. Şarjlı pil ve şarj aletiyle kullanmak en mantıklısı.

Kardeşim zaten bağlamak için kablo kullanmıyorsan tek alternatifin bluetooth. Bluetooth adaptörün dandik değilse niye kopsun tüm dünya bluetoothla kullanıyor

- Amazon'un kendisi satıyor tabii ki orijinal.
- Duracell pil çıkıyor fakat çok uzun süre gitmez. Xbox kolu alıyorsanız şarj edilebilir pil ve şarj cihazı almanız gerekecek. F/P olarak GP Recyko E211 bakabilirsiniz.
- Bluetooth ile tek tuşla bağlarsınız çok uzağa gitmediğiniz sürece kopma yaşanmaz. Öncesinde Type-C bir kablo ile bağlayıp kontrolcüyü Microsoft Store'dan indireceğiniz "Xbox donatıları" kısmından güncelleyin.

- Amazon'un kendisi satıyor tabii ki orijinal.
- Duracell pil çıkıyor fakat çok uzun süre gitmez. Xbox kolu alıyorsanız şarj edilebilir pil ve şarj cihazı almanız gerekecek. F/P olarak GP Recyko E211 bakabilirsiniz.
- Bluetooth ile tek tuşla bağlarsınız çok uzağa gitmediğiniz sürece kopma yaşanmaz. Öncesinde Type-C bir kablo ile bağlayıp kontrolcüyü Microsoft Store'dan indireceğiniz "Xbox donatıları" kısmından güncelleyin.
GP Recyko yerine bunu öneririm. Bu 2000mah ancak 1500 defa şarj etme garantisi veriyor.

Evet orijinal. 9. Nesil.

Duracell'in 2 adet pili geliyor ancak bir yere kadar gider. Eğer ki kablosuz kullanmak istiyorsan şarj edilebilir pil almanı öneririm. Yukarıya attım.

Bluetooth varsa cihazında bağlayabilirsin, çok kötü bir adaptör değilse sorun olmaz.

Dün sipariş etmiştim hala kargoya verilmemiş umarım stok bitti gibi bir problem yaşanmaz.
Yok hocam bazı kişilerin ki geldi. Benim ürünüm de gümrükten geçti bir şey olacağını sanmıyorum.

Garantiyi nereden aktif ettiniz?
Microsoft'un sitesine girip cihaz ekleyin.
10-15 gün sürüyor genelde Avrupa'dan alınan ürünler Amazon'dan alınan ürünler biraz daha hızlı oluyor gelmesi yoğunluk yok ise.
Benim ürünüm 3 günde Türkiyeye geldi gümrükten geçti. Bekliyorum şuan Kolay Gelsin getirecek.

Son düzenleme:
Dün sipariş etmiştim hala kargoya verilmemiş umarım stok bitti gibi bir problem yaşanmaz.

Çok sipariş olduğu için geç düşüyor galiba, ben cuma akşamı vermiştim dün öğlen anca kargoya verildi. Sıkıntı olacağını sanmıyorumda biraz geç gelecek gibi duruyor bu hızla.

Güzel fiyat vallahi 2 DualSense 1 Xbox Control 9. Nesil olmasına rağmen aldım tartışmasız PC için en iyi kol durumu olan versin sipariş hemen onaylandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı