ugurcoskunnn
Decapat
Daha fazla
Bu üründe geçerli değil.Prime üyelerine kargo ücretsiz değil miydi ?
Bu üründe geçerli değil.
Gamepadin yeşil rengide tekrar indirime girdi, alacak arkadaşlar kaçırmayın.
Bu üründe geçerli değil.
Gamepadin yeşil rengide tekrar indirime girdi, alacak arkadaşlar kaçırmayın.
Amazon veya Xbox ile iletişime geçin isterseniz.Ürünüm şimdi geldi kayıt için denedim ama olmadı. Kayıt etrmeye çalışırken seri numarası tanınmadı uyarısı alıyorum. Garantisi vardır yoktur çok önemli değilde cihazın hiç tanınmaması garip geldi. Amazon'dan almasam çakma dicem ama çakma da değil anlamadım mevzuyu
Altında iki tane numara var. İlk ben de denediğimde bulunamadı hatası verdi yanlış olanı denediğim için.Ürünüm şimdi geldi kayıt için denedim ama olmadı. Kayıt etrmeye çalışırken seri numarası tanınmadı uyarısı alıyorum. Garantisi vardır yoktur çok önemli değilde cihazın hiç tanınmaması garip geldi. Amazon'dan almasam çakma dicem ama çakma da değil anlamadım mevzuyu
Evet barkodun altındakini deniyorum ama olmuyor maalesef. Ülke olarak nereyi seçmem gerekiyor?Altında iki tane numara var. İlk ben de denediğimde bulunamadı hatası verdi yanlış olanı denediğim için.
Barkodun altındaki kodu deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.