Xbox Series S kullanıcı deneyimleri nasıl?

Retropatt

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İkinci el 10 bin altına temiz durumda bulunabiliyor, en güçlü konsol olmasa bile, R6 GTA V gibi oyunları aktif oynuyorum, oynanış videolarında bu oyunları rahatlıkla açtığı paylaşılmış.
Genel kullanıcı deneyimi ve hangi oyunları kaç FPS açtığını paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Monitörüm de 1080p 100Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç FPS ile açtığına hiç bakmadım ama çıkan tüm oyunları akıcı şekilde oynadım. Aldığıma asla pişman olmadığım, şu sıralar yoğunluktan aylardır yüzüne bakamadığım konsolumdur kendisi.

İkinci el 10 bin altına temiz durumda bulunabiliyor, en güçlü konsol olmasa bile, R6 GTA V gibi oyunları aktif oynuyorum, oynanış videolarında bu oyunları rahatlıkla açtığı paylaşılmış.
Genel kullanıcı deneyimi ve hangi oyunları kaç FPS açtığını paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Monitörüm de 1080p 100Hz.
Evet her oyunu rahat açar yani benim Xbox öyle sabit 120 fps ama eğer çok oyun indiririm oynarım diyosan alma 500 gb ssd var

Series X kullanıcısıyım fakat yalnızca Online oyunlar oynuyorum (FC 25, Fortnite, NBA vs.). Kesinlikle kendi kullanımıma göre yanlış bir tercih yapmışım bana Series S'de fazlasıyla yeterdi. Gayet başarılı ve Fiyat performans konsolu fikrimce.

Evet her oyunu rahat açar yani benim Xbox öyle sabit 120 fps ama eğer çok oyun indiririm oynarım diyosan alma 500 gb ssd var
Ben cihazıma 2TB Disk bağlayıp o şekilde kullandım ilave olarak. Bazı oyunlar o diskten de çalışıyor. Çalışmayanları da depolamadan çekip, canım sıkılınca depoya geri gönderiyorum. Hepi topu bir kahve demleme süresi alıyor.

Ben cihazıma 2TB Disk bağlayıp o şekilde kullandım ilave olarak. Bazı oyunlar o diskten de çalışıyor. Çalışmayanları da depolamadan çekip, canım sıkılınca depoya geri gönderiyorum. Hepi topu bir kahve demleme süresi alıyor.
Evet bende aynısını yapıyorum bazılarını diskten oynuyorum bazen bi hdd bi ssd'ye gönderiyorum

Series X kullanan birisi olarak, Series S tam bizim gibi düşük gelirli zor şartlarda oyun oynamaya çalışan ülkeler için çıkartılmış bir konsol.

Adamlar PS4 satmaya çalışıyor 7-8K civarlarına. Series S'i alıp 3-4 sene çıkacak yeni oyunlar ve optimize edilmiş eski oyunlar ile keyifli zaman geçirebilirsin.

Unutma GTA 6'yı da bir şekilde çalıştıracak Series S.

Zorlayıp ikinci el Series X almak yerine düşünüyorum çok arada kaldım PS 5'ten vazgeçtim

Oynayacağınız oyunlara bağlı eğer hikayeli üst düzey AAA oyun arıyorsanız Xbox bunu pek karşılamayabilir. Fakat genel olarak Xbox Series S alınır mı? Evet alınır hem gamepasss hem de yeni nesil oyunları 60 FPS oynatması falan F/P ürünü.

Oynayacağınız oyunlara bağlı eğer hikayeli üst düzey AAA oyun arıyorsanız Xbox bunu pek karşılamayabilir. Fakat genel olarak Xbox Series S alınır mı? Evet alınır hem gamepasss hem de yeni nesil oyunları 60 FPS oynatması falan F/P ürünü.
Hocam ayrı bir kriterim yok aslında,
Pc istemiyorum güçlü de olsun diyorum ama arada uçurum var sıfırında fiyat olarak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı