Xbox Series S mi, Series X mi?

O.K91

Picopat
Katılım
9 Aralık 2020
Mesajlar
136
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi geceler herkese, ilk konsolumu alacağım lakin karar veremedim bir turlu. Series S almayı düsündüm lakin 4 teraflopluk bir GPU var ve cok gucsuz bir konsol gibi geliyor bana. 3 yıla 1080p 30 FPS düşer gibi geliyor performansı. Ayrıca CD okuyucusu yok ve SSD, Series X'in yarisi kadar. amazon.de Series S 4 bin TL, Series X 6 bin TL. Gürcistan secenegi de var. Evde hem 1080p hem 4K HDR TV var. Ne olur fikir belirtin. Series S almak istiyorum ama ömrü kısa olur diye çekiniyorum. Her şeyinden kısmislar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3 yıla 1080P 30FPS düşme ihtimalini vermiyorum, 5 senesi var gibi.
Eğer gelecekte pişman olacağınızı hissediyorsanız Series X'e yönelin hem 4K TV için daha uyumlu.
 
İyi geceler herkese, ilk konsolumu alacağım lakin karar veremedim bir turlu. Series s almayı düsündüm lakin 4 teraflopluk bir GPU var ve cok gucsuz bir konsol gibi geliyor bana. 3 yıla 1080P 30 FPS düşer gibi geliyor performansı. Ayrıca CD okuyucusu yok ve SSD, series X'in yarisi kadar. amazon.de series s 4 bin TL, series X 6 bin TL. Gürcistan secenegi de var. Evde hem 1080P hem 4K HDR TV var. Ne olur fikir belirtin. Series s almak istiyorum ama ömrü kısa olur diye çekiniyorum. Her şeyinden kısmislar.

Dostum 4 k televizyon var sa series X al ben Fransa'da babama getirteceğim yarın alacak 1 haftaya elimde olur kesinlikle X al.
 
Yani series s bundan 2-3 yıl sonra nasıl bir halde olacak yeni nesil oyunları oynatacak mı belli değil ileriye dönük yap bence paraya biraz kıyıp series X alabilirsin.
 
Eğer 4K 60 FPS oynamak istiyorsan. İleriye dönük olsun diyorsan. Series X. FPS çözünürlük benim için önemli değil diyorsan da series S. Genel olarak series S'in dezavantajları gücü düşük, hafızası çok küçük. İleriye dönük değil. Avantajı da fiyatı Türkiye standartları için uygun ve boyutu çok güzel. Kitap gibi. Series X'in tek dezavantajı series S'den pahalı olması. Fakat iki konsolda aynı nesil. Yani X'e ne çıkarsa S'e de çıkacak 10 yıl geçse bile bu böyle olacak çünkü ikisi de aynı nesil. Tek fark series X 4K oynatırken series S Full HD'de bile zorlanıcak. Ve FPS yerlerde olacak. Ve evinde 4K TV'de varmış. Bence kesinlikle X.
 
3 Yıla 1080P 30FPS düşme ihtimalini vermiyorum, 5 senesi var gibi.
Eğer gelecekte pişman olacağınızı hissediyorsanız series X'e yönelin hem 4K TV için daha uyumlu.

Şu an bile bazı oyunlarda 720P'yi buluyormuş. X ama bayağı güçlü makine rahat 10 sene gittiğini görebiliyorum performansı sabit tutarken.
 
Kendin de demişsin zaten. Her 3 yılda bir konsol almak saçma. Hemen en baştan en iyisini al boşuna para vermezsin sonradan. O 2000 TL fiyat farkına kesinlikle değer.
 
Şu an bile bazı oyunlarda 720P'yi buluyormuş. X ama bayağı güçlü makine rahat 10 sene gittiğini görebiliyorum performansı sabit tutarken.
hangi oyunmuş
Şu an bile bazı oyunlarda 720P'yi buluyormuş. X ama bayağı güçlü makine rahat 10 sene gittiğini görebiliyorum performansı sabit tutarken.
Oyunlar X|S logolu yani optimize olmamışa oyun xbox one s veriyonunu çalıştırıyor örnek rdr2
 

Yeni konular

Geri
Yukarı