Xbox Series X vs PS5 vs iPhone 13

RTX3060ASUS

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, şu an elimde bir adet Xbox Series X var. 2 adet 9. nesil kol var, babamla konuştum. Şu an bir kişi ile PS5 cdli versiyon 2 adet kol 9 ay kullanılmış. Türkiye garantisi var, bende ise 6 ay kullanılmış Türkiye garantisi olan 2 adet 9. nesil kol var. Bununla ikisini takas etmek mi mantıklı? Ek olarak şu an kuzenimden ödünç aldığım PS5 bende ve oynuyorum. Gamepad'e alışmak çok zor ve DualSense çok rahatsız geliyor. Xbox gamepad daha rahat geliyor ama oyun bakımından PS5 daha iyi ama çok pahalı ve her ay oyuna para veremem. O kadar fazla param yok, her ay 600 700 TL verecek kadar yoksa Xbox'ı satıp iPhone 13 almak mı mantıklı? (şu anki telefonum Samsung S9+) şunu da belirteyim bir adet PC im var özellikleri şöyle:
RTX 3060 12 GB.
i5 10400F.
120 mm sıvı soğutma.
16 GB 3200MHz RAM.
512 GB M.2 SSD.
ASUS B560 anakart.
Bunların hepsini göz önüne aldığımızda PS5 mi alayım yoksa Xbox Series X bendemi kalsın yoksa Xbox'ı satıp iPhone 13 mü alayım?
Bir de şu var babam sadece telefon için para katarım dedi. PS5 için sattığım para kadar babam üstüne para katmıyor.
İsterseniz ilanı da buraya bırakıyorum:

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox ile fazla oyun oynuyorsanız Xbox kalsın PS5'te zaten oyun fiyatları çok pahalı Xbox'ta Game Pass olduğundan biraz daha rahat.
Ayrıca ilanın satılacağını pek sanmıyorum hocam 0'ı daha ucuza denk geliyor.

Elinizde güzel bir PC var. iPhone 13 güzel bir cihaz. Hevesiniz varsa alabilirsiniz ki var olduğu da belli.

Zaten elinde var hocam.

Telefona çok hevelsiyim PC'den yine Game Pass almaya devam edeceğim PS5'i kökten sildim kafamdan çok pahalı oyunları telefon daha ağır basıyor kafamda.

Xbox ile fazla oyun oynuyorsanız Xbox kalsın PS5'te zaten oyun fiyatları çok pahalı Xbox'ta Game Pass olduğundan biraz daha rahat.
Ayrıca ilanın satılacağını pek sanmıyorum hocam 0'ı daha ucuza denk geliyor.

Ama.

Telefona çok hevelsiyim PC'den yine Game Pass almaya devam edeceğim PS5'i kökten sildim kafamdan çok pahalı oyunları telefon daha ağır basıyor kafamda.

Ama.

İthalatcı garanti ucuz bir de zaten pazarlık payı koydum.
Elinizde güzel bir PC var. iPhone 13 güzel bir cihaz. Hevesiniz varsa alabilirsiniz ki var olduğu da belli.

Zaten elinde var hocam.

Yani hocam sizce de iPhone daha iyi değil mi çok kararsız kaldım da.

iPhone 13 güzel bir cihaz. Alınabilir.

iPhone 13 güzel bir cihaz. Alınabilir.

Tamamdır teşekkürler :).

Yani pişman olmada, PC Game Pass de alabilirsin telefonun kasıyor mu bu arada Samsung S9+ kötü telefonda değil.

Ya telefonu yere düşürdüm arkası kökten kırıldı ve arada bir dokunmatik olarak sıkıntı çıkarıyor ek olarak kasıyor özellikle son 3 4 haftadır acayip donup kasmaya başladı. Game Pass alacağım yine PC tüm oyunları kaldırıyor oradaki Xbox'ın anlamı kalmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı