Xbox Series X vs PS5

Eğer sadece FIFA pes oynayacaksanız FIFA'nın Game Pass'te olmasından ötürü, Series X tavsiye ederim. Ama eğer Ultimate Team oynuyorsan her sene yeni oyun alınmalı direkt, o yüzden fark etmiyor. PS5 2K daha ucuz şu anda. Ayrıca ileride hikaye oyunları oynamak isterseniz PS5 bariz üstün Xbox'tan.

@Aspect15 Game Pass neredeyse iki katı daha ucuz yıllık anlamda bakarsak. Ama Game Pass'te yarın büyük ihtimalle zamlanacak. Ultimate'in 200 olacağını varsayarsak, 2400 TL'ye hemen hemen aynı paraya geliyor. Aklıma PS zamlanmadan önceki dönem geldi benzer bir konu var şimdi. O zaman o kadar büyük bir artışı tahmin etmiyorduk şimdi de beklemediğimiz bir şey gelebilir.
 
Game Pass'te FIFA olmasını anlamadım en son FIFA 22-23 gelmiş olması gerekiyordu ama hepsi yoktu galiba ben göremedim ve zaten ikisinde de EA Play yok mu (EA Play'de yeni tüm FIFA'lar var)? Tercihe kalmış.
Ps plusa zam geldi, gamepasse de bu hafta zam gelir büyük ihtimalle yani hepsinde fiyatlar pahalı.
 
Game Pass neredeyse iki katı daha ucuz yıllık anlamda bakarsak. Ama Game Pass'te yarın büyük ihtimalle zamlanacak. Ultimate'in 200 olacağını varsayarsak, 2400 TL'ye hemen hemen aynı paraya geliyor. Aklıma PS zamlanmadan önceki dönem geldi benzer bir konu var şimdi. O zaman o kadar büyük bir artışı tahmin etmiyorduk şimdi de beklemediğimiz bir şey gelebilir.

Ben fiyattan yanı sıra arkadaşın oynayacağı oyunlara göre Game Pass dedim zaten Game Pass zamlanıp PS Plus ile aynı fiyatta olursa dahi hala Game Pass demeye devam edeceğim kütüphane farkı ortada Game Pass şu an daha iyi ve Activison Blizzard oyunları eklenince kat kat daha iyi olacak.

Game Pass'te FIFA olmasını anlamadım en son FIFA 22 gelmiş olması gerekiyordu ama hepsi yoktu galiba ben göremedim ve zaten ikisinde de EA Play yok mu (EA Play'de yeni tüm FIFA'lar var)? Tercihe kalmış.
Fifa 23 var şuan gamepasste.

Biliyorum ama bunlar sırf Xbox övmek için sosyale girenler PS tabii ki daha iyi.
Ya ben birşey demiyorumki zaten ps daha iyi.
 
Biliyorum ama bunlar sırf Xbox övmek için sosyale girenler PS tabii ki daha iyi.

Bende 2 side yok şahsen alacak olsam exclusive oyunları oynamak istediğim için PS alırdım fakat oyunlara verecek çok parası olmayanlar ve 1 2 tane oyun oynayanlar için daha mantıklı değil mi Xbox.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı