Xbox Series X vs PS5

Şu an çalışıyorum ve bir sonraki maaşım 36 günlük çalışmam üzerinden olacak inşallah. Günlüğüm hemen hemen 1000 liraya geliyor (bir gün 900 diğer gün 1100 oluyor ) yani hemen hemen 34 35bin TL param olacak ve bir konsol almayı düşünüyorum. Kutulu oyun istemem yani gerek duymam dijitalden devam.

Xbox'un Game Pass muhabbeti çok hoşuma gidiyor ama aylık 300 TL vermek uzun vadede pahalı oluyor. Avantajları çok iyi ancak dediğim gibi uzun vadede pahalı oluyor. Öbür yanda PS5'in tetik muhabbeti şarj edilebilir batarya olması exclusive oyunlarının olması, arayüz kalitesi vs çok hoşuma gidiyor.

Sizce hangisini almam daha mantıklı? Biraz fikir verebilirseniz sevinirim. İleride satmayı düşünmüyorum bozulana kadar ben kullanacağım inşallah.

Hocam yeterli bütçeniz varmış bence kesinlikle PS 5 almalısınız. Geriye kalan parayı özel oyunlara harcayabilirsiniz.

İyi bir bilgisayar alacaksan xbox almanın bir anlamı yok. Bana xbox ve pc birbirinin ikamesi gibi geliyor. Eğer 1 yıla yeni pc alıcam diyorsan şimdi tercih edeceğin konsol ps5 olmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı