Xbox X series vs PS5

LGS galiba.
Her ay bir oyuna 500 - 600 TL verecek bütçen yoksa tabii ki de PS 5 alınmaz.
Aynen LGS.
Bizim ülkemizde alınır hocam. PS oyunları ve kendisi gereksiz yere pahalı.
Tamam Xbox ilk tercihim olacak.
Önce şunu söyleyeyim bir şeyin umudunda ders çalışma, almayadabilirler. Stok sorunu olur, dolar fırlar. Sen sınavı kazandığında Ziya Selçuk ailenin banka hesabına otomatik para aktarmayacak. Alacakları varsa şimdiden alsınlar, sınavı falan düşünüyorlarsa oynatmasınlar. Türkiye'de aşırı lüks ve pahalı bir konsoldan bahsediyoruz.
Senin bu söylediğini söylemem gerek. Gerçekten söylediğin mantıklı.
PS de oyunları da pahalı değil PS normalde adamların 500 birime aldığı şey ve çevirince 4500 TL yapıyor oyunlar ise 80 birim fakat ülkemizde öyle... Boş verin ne Xbox'ıymış ya gelin PS5 alın 1500 TL'de sarayın elektriğine katkı olsun (!)
PS5 oyunları çok pahalı be.
Xbox kraldır gerisi yalandır.
Aynen.
Xbox Series X kas gücü olarak önde ama, bir tarafta exculusive oyunlar var, ben olsam PS5 alırdım çünkü daha çok oyuncu var.
PS5 oyunları çokta alamadıktan sonra isterse PS10 olsun.
PS5 👍 Quality over quantity...
Expensive games are expensive...
PS özeldir kardeşim her zaman da bir adım önde olacaktır. Last Of Us, Uncharted gibi seriler Playstation'u özetler zaten.
Ama o saydığın oyunların hepsi neredeyse tanesi 500 TL
şöyle eğer türkçe oyun yada god of war last of us vb oyunlar oynuycaksan ps5 ama daha uzun dayanacak ve daha kaliteli daha sağlam birşey istiyosan xbox bana göre ps5 çünkü uncharted spiderman gibi oyunlar oynamak istiyorum
PS5 oyunları çok pahalı ben Game Pass alacağım Xbox alınca.
 
PS5 kullanıyorum şu an için eksik. Özellikle yazılım bana göre çok çok eksik. Hatalar aldığım oldu maalesef örneğin durduk yeri bağlantı kesilmesi gibi şeyler vs.
Bunlar ama bana göre yazılımla düzeltilecek şeyler. Dualsense üzerinde de eksikler var örneğin geçen gün Astro oyununu açtım bir baktım tetik tuşları hassasiyeti bir tık daha gerçekçi olmuş. Oyun sanırım benden izinsiz güncellendi ne de olsa kol için yapılmış bir oyun ama tetik tuşları bozuldu sandım ilk etapta. Bunun gibi yazılım eksikleri var. Xbox tarafı da çok güzeldir ful dönük geriye uyumluluk Game Pass daha güçlü donanımının olması vs.
Tercih senin.
 
@KİNGSEMİH hocam, dediğinizi duymuştum. Tetik olayını gerçek silah gibi yapmaya çalışmışlar. Gerçek silahlarda da tetiğin ezme payı var. Alışmak zaman alabilir.
 
@KİNGSEMİH hocam, dediğinizi duymuştum. Tetik olayını gerçek silah gibi yapmaya çalışmışlar. Gerçek silahlarda da tetiğin ezme payı var. Alışmak zaman alabilir.

Ya öyle hocam haklısınız evet. Kızdığım nokta şu: Bak Semih, senin Astro diye bir oyunun yüklü bunu güncelliyorum ve bu güncellemede bu bu değişecek.
 
Benim sana tavsiyem düşük oyun bütçesi ile kesinlikle Game Pass Ultimate gibi bir uygulama sayesinde 2 yıllık 400-405 TL gibi bir civara hem Game Pass hem de Xbox Live Gold sahibi olabileceğin Xbox Series X almalısın.
 
Arkadaşlar bi Asagari ücret 3000 TL ve bir oyun 500 TL. Şimdi hiç kendini kanıtlamış marka konusu yapmayalım. Düşünsenize ayda 30 TL ye mis gibi oyunlar ve geriye uyumlulukta var 50 tlye rdr2 alırsın ve oynarsın X'de.Bide 4k 120 fps veriyor ki bunun gibi bi pc toplamaya kalksan 16k net var.benim önerim Xbox series X ki en mantıklısıda bu,500 TL oyun,6 oyun 3000 TL yapar ve Bu bir asgari ücret yapmayın arkadaşlar burası türkiye ABD de değiliz teşekürler
 
Post apokaliptik LGBT simülatörü ve gerçekçi(!) tetik için 8000 lirayı çöpe atmak hiç mantıklı değil.
 
Herkese merhaba önümde bir sınav var adının vs ne olduğu önemli değil. 2022'de o sınava gireceğim ve bana o sınavı kazanırsam Xbox X series alınacak. Ben istedim çünkü PS5 alırsam bir oyuna 600-400 TL veremem versem bile 1-2 oyun alabilirim. O yüzden Game Pass ile Xbox işini yürüteceğim. PS Plus hoşuma gitmedi. Sizce Xbox X series alınır mı? Güzel konsol mu? Yoksa onun yerine PS5 mi alınmalı?

PS5 oyunları aşırı pahalı eger 500 TL vermek istemiyorsan Xbox al yanın 20 50 TL'ye Game Pass al sana her ay oyunlar hediye ediyor.
 

Geri
Yukarı