XenForo 2.0 Hatalar ve İstekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Facebook ile giriş düzelmiş olmalı.
Ayrıca çeviri hatası ya da çeviri yapılmamış kelimeler gördüğünüzde link ve görsel ile paylaşabilirsiniz, tek tek düzenliyoruz.

Burası
Facebook ile giriş düzelmiş olmalı.
Ayrıca çeviri hatası ya da çeviri yapılmamış kelimeler gördüğünüzde link ve görsel ile paylaşabilirsiniz, tek tek düzenliyoruz.
çük.PNG

Yeni mesajlarda eski mesajlara doğru gidildikçe bu çıkıyor "Threads below have not been updated since your last visit."

Türkçeleştirilmemiş bildirmek istedim.

Ek olarak istediğiniz özellikler varsa bunları da lütfen belirtin. Hatta buraya girip ben bu eklentinin olmasını istiyorum derseniz de değerlendireceğiz:

• Insan kabul edilmeyecegini bile bile bile öneri yapar mi be ya? Ama olsun ben muhalefetimi yapayim siteye Discord Entegre Eklentisini istiyorum. :)

Diger kritiklerime gelince hata degil ama gereksiz linkleri Navigation Bar'dan kaldirirsaniz iyi olur mesela.

• Üyeler Dropdown menüsü altinda Yeni Profil Mesajlari ve Profil Mesajlarini Ara girdileri cok gereksiz ayrica bu linkler Etkinlik Akisi Dropdown menüsünde de mevcut bence kaldirilsin niye mi?
    • Cünkü üyelerin zaten profil iletisi girme hakki elinden alinmis, sadece yetkili ve yöneticiler kullabiliyor diye biliyorum. Sadece yetkililerin kullanabildigi bir özelligi kullanicilarin gözüne sokulmasi bence gereksiz.
  • Medya bölümünde de sadece Recep ve Ali ikilisinin albüm ve resimlerini görebiliyoruz. Neden diger üyelerin son ekledigi resimler burada görülmesin?
  • Takvim sekmesine yine biz üyelerin etkinlik girme hakki yoksa gereksiz olarak buluyorum. Yoksa Windows'da sag asagida takvime ulasmak cok kolay XenForo'da takvim eklentisinin biz üyelere ne gibi bir getirisi olacak ki?
  • Siradaki biraz kisisel bir istek olacak ama söylemeden edemiyecegim, sadece viewtopic sayfasinda avatar, kullanici ismi ve profile giden linkten baska birsey görünmesin, eski sürümde görünmesini istemedigim Katilma tarihi, Ileti ve Begeni sayisi bölümlerini adblock ile kaldirmistim ama yeni sürümde bu mümkün degil gibi görünüyor.
  • BBCODE bölümü yine acilir kapanir menüler sayesinde kategorilenmeye calisilmis ama bayagi zaman kaybettiriyor, eski haline döndürülsün.
  • Font'lar bana göre gercekten cok büyük belki eski sürümden kalan bir aliskanlik o yüzden bunun üzerinde fazla durmayacagim, ama belirtmek istedim temanin hatlari keskin ve fontlar büyük.

Simdilik aklima gelenler bu kadar. Sakin yine herseye muhalefetsin demeyin ama. Elestiri olmadan ve hatalar konusulmadan daha güzel yerlere gelemez bu site.

Sevgiler :)

~Sonradan gelen Edit~

Ayrica bu bir hata mi? bilmiyorum ama Dimension temasinda Scroll yapinca bir sorun var sag sekme sol sekmeyle beraber asagi inmiyor. Ancak sol sekmeyi belirli bir süre asagi kaydirinca sag sekme hareket ediyor. Biliyorum anlamadiniz ben de videosunu cektim.

0,15'inci saniyesine bakin :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı