XenForo 2.0 Hatalar ve İstekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rutbeler sayfasi tamamen hatali. Renk kodu fonksiyonu kapali. Ve renkli degil direk kod gozukuyor.

Screenshot_2018-03-21-20-36-24.png

Yok ya gerçekten alışamadım ben bu temaya. Çok tuhaf geliyor gözüme, yani nasıl desem karışık geliyor. Eski tema bence gayet iyi ve şık bir tasarıma sahipti(Benim görüşümdür.).:confused: Şuan aklıma geldi, acaba profillere eklenti benzeri bir şey getirseniz oradan biz seçsek kendi temamızı. Yani isteyen eski temadan devam etse isteyen yeni. Böyle bir şey mümkünse bence çok iyi olur. Pek anlatmayı beceremedim sanki ama umarım anlamışsınızdır.:)

Acaba profillere eklenti benzeri bir şey getirseniz oradan biz seçsek kendi temamızı. Yani isteyen eski temadan devam etse isteyen yeni. Böyle bir şey mümkünse bence çok iyi olur.
Yeni sürüme yükseltme yapıldığı için eski sürüme dönmek mümkün değil. Çeşitli temalar olacak ama, kullanıcı dilediğini yapabilecek.

Yok ya gerçekten alışamadım ben bu temaya. Çok tuhaf geliyor gözüme, yani nasıl desem karışık geliyor.
xenForo 2.x.0 sürümü için en stabil default teması. Eski alışkanlıklıklarından dolayı sana karışık geliyor.
Eski tema bence gayet iyi ve şık bir tasarıma sahipti(Benim görüşümdür.).
xenForo 2.0.x sürümde ne yazık ki 1.5.x sürüme dönüş yok.
Şuan aklıma geldi, acaba profillere eklenti benzeri bir şey getirseniz oradan biz seçsek kendi temamızı
Forum sayfasının en alt kısmında yer alan; Varsayılan Stil bölümünden sitilini değiştirebilirsin. (Tabi buda Technopat sitesinde harici bir stil varsa)
2018-03-22_00-29-18.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı