XenForo 2.0 Hatalar ve İstekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kullanıcının mesajlarına bakmak istediğim zaman hata alıyorum. Sebebini anlamadım fakat her kullanıcıda bu hatayla karşılaşıyorum.

İsteğime gelecek olursam kimse önceden dedi mi bilmiyorum fakat küçük yeşil gülücük emojisi vardı onu da özledim.

@Mr.Acar siz de deneğimiz oldunuz. :)

Ekran Alıntısı.PNG

Bir kullanıcının mesajlarına bakmak istediğim zaman hata alıyorum. Sebebini anlamadım fakat her kullanıcıda bu hatayla karşılaşıyorum.

İsteğime gelecek olursam kimse önceden dedi mi bilmiyorum fakat küçük yeşil gülücük emojisi vardı onu da özledim.

@Mr.Acar siz de deneğimiz oldunuz. :)

Eki Görüntüle 288041

Aramanın çalışmamasının sebebi bu. Mesajlar da görünmüyor. Arama açıldığında bu da görünecek.

"Konuyu Öne Çıkar" seçeneği kaldırıldı mı? Ben mi fark edemedim?
Maalesef kaldırılmadı ya da farklı bir yere taşınmadı. Bende bir kere basmış bulundum :) Gecikmeli önbelleğe yazıyı aldığından yazımın son kısmı da silinik çıktı tekrar yazmak zorunda kaldım :) Acele işe şeytan karıştı.

Maalesef kaldırılmadı ya da farklı bir yere taşınmadı. Bende bir kere basmış bulundum :) Gecikmeli önbelleğe yazıyı aldığından yazımın son kısmı da silinik çıktı tekrar yazmak zorunda kaldım :) Acele işe şeytan karıştı.

Aynı sorunu yaşıyorum sürekli. Onu oradan kaldıracağız en kısa sürede. Bayağı kanser bir buton.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı